Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kiks-og-kaffepause/

Kiks og Kaffepause

De fleste dage arbejder jeg hjemmefra, hvilket jeg er rigtig glad for. For mig er det den ideelle løsning, så jeg trives med det og det er også virkelig rart i forhold til børnene. På en dag som denne, hvor kombinationen ‘3-årig i selvstændighedsfasen og flyverdragt’ ikke er det perfekte match, så er det ekstra dejligt at have god tid til at aflevere i børnehaven. Efter sådan en konfliktrunde, så gør en kop kaffe og en fin stabel havregrynskiks helt godt her på mit hjemmekontor.

Senere i dag tror jeg, at vi skal have fundet den udendørs lyskæde frem og have pyntet lidt op udenfor. Vi er også så småt begyndt at tale om at det snart er jul og jeg er imponeret over, hvor meget Johan og Julie husker fra sidste år. De mener helt sikkert, at vi også skal se nissebanden igen i år.

10 kommentarer
 • Nadine skrev:
  21. november 2012 kl. 10:24

  Det lyder da bare rigtig dejligt og hyggeligt :):) elsker simpelthen din blog, den er fyldt med så meget inspiration :) og skønt med et arbejde hvor man kan arbejde hjemme :)

  • Ann-Christine skrev:
   22. november 2012 kl. 09:18

   Tusind tak, Nadine! Det er jeg rigtig glad for :)

 • Øglemor skrev:
  21. november 2012 kl. 10:51

  Arj, hvor ser det bare hyggeligt ud. Jeg glæder mig simpelthen så meget til jeg kan begynde at arbejde hjemme. Men indtil reptilerne får en plads i daginstitution i Den Nye By Nordpå, er det af sted ind til byen dagligt. Ikke, at der er noget i vejen med Hovedbiblioteket, men det ville nu være rarere at kunne holde kaffepausen derhjemme. Og også lidt billigere i længden, tænker jeg ;-)
  Så i øvrigt på LinkedIn, at du har fået nyt job? Tillykke med det – det skal jeg da vist have hørt lidt mere om i en mail :-)

  • Ann-Christine skrev:
   22. november 2012 kl. 09:22

   Det ér også mega hyggeligt at arbejde på cafeer, bibliotek og den slags, så kommer man også lidt ud ;) Jeg ville egentlig gerne være bedre til at tage computeren under armen og suse ind til byen og arbejde, bare en dag om ugen. Og nyde den luksus det er, at andre laver god kaffe til mig.
   Jep, jeg er mægtig glad for det :) Så tusind tak – jeg kommer faktisk til Kbh på tirsdag, måske en kop kaffe lidt over frokost inden jeg smutter med dsb til jylland igen?

   • Øglemor skrev:
    22. november 2012 kl. 22:10

    Tirsdag lidt over frokost lyder fin for mig. Så længe jeg kan hente Varanen omkring kl. 15, så er alt vel i det store logistikpuslespil :-)

    • Ann-Christine skrev:
     23. november 2012 kl. 09:59

     Jeg regner med at være færdig med mit møde ved 13 tiden. Det lyder perfekt. Vi kan lige sms om tid og sted :)
     Glæder mig til at se dig

 • Charlotte skrev:
  21. november 2012 kl. 11:27

  Uh at arbejde hjemmefra lyder som en drøm! Jeg er også stor tilhænger af det – desværre har jeg nok valgt den forkerte retning, da jeg pt er ingeniørpraktikant på en byggeplads og har tænkte mig at det er den retning jeg vil søge når jeg om et år er færdiguddannet. Men når man arbejder ligepræcis sådan et sted, så kan man ikke bare sådan arbejde hjemmefra desværre… i hvert fald ikke uden at blive forstyrret konstrant.. Men jeg er lidt nysgerrig omkring, hvad du arbejder med? Om det er noget kreativt eller? Forrresten tak for en skøøøn blog – tror det er første gang jeg kommenterer :)

  • Ann-Christine skrev:
   22. november 2012 kl. 09:30

   Dejligt at du skriver en kommentar! Det er super hyggeligt :)
   Jeg synes det er skønt at arbejde på denne måde, men det er nok ikke alle der ville trives med det. Jeg kan godt se at det må være svært lige at hive byggepladsen med hjem ;)
   Jeg arbejder som selvstændig og en stor del af mit arbejde er at være Online Manager for Skagenfood. Det er ret nyt og super spændende :) Jeg har haft bloggen her i over 5 1/2 år, en webshop og har gennem det, fundet ud af at jeg har en ret stor passion for at arbejde med nettet.

 • Christina Wonsbeck skrev:
  22. november 2012 kl. 11:33

  Lyder super dejligt med tid til børnene, når vi lever i sådan en travl og moderne verden som vi gør :) Og så lyder det ikke helt dårligt med kaffe og småkager. Det tror jeg lige jeg vil lade mig inspirere af, og have lidt lækkert frem – jeg har nemlig “hjemme-studie-dag”, og sidder med en eksamen :) God torsdag!

  P.S. sikke fine billeder!!

  • Ann-Christine skrev:
   23. november 2012 kl. 09:57

   tak!
   Jeg kan godt lide at gøre noget ud af de små ting, der gør alting meget hyggeligere :) Det lyder nu også hyggeligt med hjemmestudiedag, så kan man godt forkæle sig lidt
   Rigtig god weekend

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.