Kyllingeburger
Denne kyllingeburger ser måske ikke ud af så meget … Men her skal man bestemt ikke dømme på udseendet, for det er faktisk muligvis den bedste kyllingeburger, som jeg nogensinde har smagt.
Saftig med super meget juicy smag og bare helt stjernelækker i al sin enkelhed.
Prøv den!
Prøv også: opskrift på lækre burger boller her >>
Arbejdstid 40 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kyllingeburger
- 500 g hakket kylling
- 1 rødløg, finthakket
- 1 fed hvidløg, presset
- 1 æble, groftrevet
- 1 æg
- 0,50 øko citron, saft og skal herfra
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 0,25 mango, finthakket
- 1 spsk mango chutney
- 1 knivspids cayenne peber
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- 1 spsk smør, til stegning
- 1 spsk olivenolie, til stegning
- Mangodressing
- 3 spsk mayonnaise
- 1 spsk mango chutney
- 1 tsk dijon sennep
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Fyld
- 4 burgerboller
- 125 g grøn salat
- 0,50 agurk, i skiver
- 0,50 mango, i skiver
- 1 æble, i tynde skiver
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom det hakkede kyllingekød i en skål sammen med de andre ingredienser og rør det godt sammen.
Lad farsen hvile i køleskabet i en halv times tid.
Form kyllingebøfferne og steg dem på en pande med smør og olie ved middelvarme.
Smør bollerne med dressing og saml kyllingeburgerne med fyldet.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
hej valdemarsro jag har provat din kycklingburgare den smakade tillräckligt bra men min familj sa att det var en dålig kombination.
Hej Asta
Det er jo selvfølgelig altid smag og behag – men mon så ikke denne burger med crispy kylling falder mere i jeres smag?
Lød så lækker. Noget stort arbejde med al det, der skal i farsen. Stod 1 time i køleskab. Det hjalp ikke synderligt på konsistensen. De første to bøffer blev til fuldstændig smulder, de næste fik tilsat lidt pofiber. Det blev en anelse bedre. Det sidste fars fik tilsat yderligere pofiber. Det blev så til frikadeller. Smagen var god.
Hej Ann-Christine!
Jeg lavede denne burger forleden, men desværre ødelagde jeg bøfferne. Farsen var meget smattet, og jeg er ikke klar over, hvor lang tid bøfferne cirka skal have på hver side? Kan du fortælle mig det, og har du et tip, der kan redde farsen hvis den bliver for våd?
Jeg puttede både mindre æble og mango i end angivet.
Altså burgeren smagte fantastisk alligevel – men jeg vil gerne servere en pæn bøf i aften, når der også er andre, der skal spise med! :-)
Hvis farsen bliver for våd, så kan det hjælpe at komme et par spsk hvedemel, rugmel, havregryn eller lign i farsen.
Bøfferne skal steges til de er gyldne på begge sider og helt gennemstegt – ca 6-8 minutter på hver side.
Mange tak for svaret! Anden portion blev endnu bedre!
Det er dejligt at høre :)