Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingeburger/

Kyllingeburger

Denne kyllingeburger ser måske ikke ud af så meget … Men her skal man bestemt ikke dømme på udseendet, for det er faktisk muligvis den bedste kyllingeburger, som jeg nogensinde har smagt.

Saftig med super meget juicy smag og bare helt stjernelækker i al sin enkelhed.

Prøv den!

Prøv også: opskrift på lækre burger boller her >>

PT45M

Kyllingeburger

Tid i alt45 min.
Arbejdstid40 min.
Kan frysesJa
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 500 g hakket kylling
  • 1 rødløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 æble, groftrevet
  • 1 æg
  • 0,50 øko citron, saft og skal herfra
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 0,25 mango, finthakket
  • 1 spsk mango chutney
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 1 håndfuld frisk dild, finthakket
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk smør, til stegning
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • Mangodressing
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 spsk mango chutney
  • 1 tsk dijon sennep
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Fyld
  • 4 burgerboller
  • 125 g grøn salat
  • 0,50 agurk, i skiver
  • 0,50 mango, i skiver
  • 1 æble, i tynde skiver
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom det hakkede kyllingekød i en skål sammen med de andre ingredienser og rør det godt sammen.

Lad farsen hvile i køleskabet i en halv times tid.

Form kyllingebøfferne og steg dem på en pande med smør og olie ved middelvarme.

Smør bollerne med dressing og saml kyllingeburgerne med fyldet.