Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lidt-af-hvert-kager-og-gaver/

Lidt af hvert – kager og gaver

I søndags forkælede jeg familien med æbletærte.

Johan og Julie hjalp on/off med at skære æbler (eller primært spise æblebåde). De er blevet helt optaget af at lave perleplader og producere på livet løs, så der var ikke rigtig tid til at bage kager, for deres vedkommende.

 

4 kommentarer
 • linda skrev:
  18. november 2012 kl. 14:03

  perfekt med hjemmelavet æbletærte i denne tid med lækre, danske æbler :) den frister sådan! men i dag står den på meyers’ scones hos min mormor. god søndag til dig & dine.

  • Ann-Christine skrev:
   19. november 2012 kl. 09:20

   Ja, det er skønt! Jeg savner dog virkelig at have en Meyers Deli eller lign her i nærheden. Elsker de lækkerier, de disker op med derinde :)
   Rigtig god dag til dig!

 • Mette skrev:
  29. oktober 2014 kl. 18:31

  Hej Ann-Christine, tusind tak for en fantastisk blog, med noget dejlig mad! Vi får min kærestes bedsteforældre på besøg i weekenden, og vil i den anledning bage din æbletærte, men jeg tror min almindelig tærteform er noget større end din – nemlig 29 cm i diameter, derudover har jeg en aflang på 35*11 cm – hvilken tror du egner sig bedst til opskriftens mængde, eller har du et forslag til hvor meget mere jeg skal bruge :)?

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2014 kl. 08:55

   Hej Mette,
   Mange tak, jeg er glad for at du kan bruge dem :)
   Jeg tror faktisk den på 35×11 cm passer nogenlunde til opskriften.
   God fornøjelse med kagebagning
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.