Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lordagshygge/

Lørdagshygge

Alene hjemme i nogle timer, sådan en lørdag formiddag er nu ganske hyggeligt. Martin er med børnene til gymnastik, imens har jeg dækket bord til hans herrejulefrokost i aften og ordnet lidt små ting herhjemme. Senere på dagen tager Johan, Julie og jeg over til min søster, hvor vi har planlagt take away og film aften. Nu vil jeg lige nyde en halv times stilhed …. en bog, en kop te og et helt stille hjem.

Rigtig dejlig lørdag til jer ♥

P.S. Har I planer om julehygge denne weekend? Jeg skal virkelig holde mig tilbage for ikke at kaste mig over at bage pebernødder og den slags allerede nu ;)

15 kommentarer
 • Connie skrev:
  24. november 2012 kl. 13:45

  Det lyder rigtig hyggeligt sådan en overskyet lørdag sidst i november :-) … Jeg hygger med lidt decoupage i dag og kigge lidt på Pinterest. I morgen står den på besøg på/sejltur med Peder Willemoes. Min søn er i Søværnet og der er familiedag, så det bliver super hyggeligt og interessant. Næste weekend så står den altså på juleoppyntning – jeg har det ligesom dig! Kan NÆSTEN ikke vente med at pynte op, bage og lave konfekt :-)

  Rigtig god lørdag :-)
  Connie

  • Ann-Christine skrev:
   28. november 2012 kl. 14:12

   Jul på pinterest – det skal jeg da hygge mig med over en kop kaffe i aften :)
   Elsker Pinterest, men bruger det vist lidt for sjældent pt
   God dag til dig

 • Anja skrev:
  24. november 2012 kl. 15:53

  Det lyder rigtig hyggeligt :)

  Vi tager ind til byen og ser det store juletræ blive tændt i dag. Har holdt julestue herhjemme i dag, med gløgg og æbleskiver og i den anledning fik jeg også bagt finskbrød. Bagte pebernødder her den anden dag da den lille havde veninder med hjemme og se “Ludvig og Julemanden”

  Ha’ en skøn aften :)

  • Ann-Christine skrev:
   28. november 2012 kl. 14:11

   Uhm, jeg får rigtig meget lyst til pebernøddebagning nu! God ide :)
   Det lyder også som om du har taget fat på den dejligst julestemning

 • Tanja skrev:
  24. november 2012 kl. 16:52

  Ah et par timer for sig selv er aldrig helt skidt, specielt ikke i selskab med god bog og te :)

  Jeg julehygger i stor stil har bestemt at der ikke er nogen god grund til at vente, specielt fordi vi ikke er hjemme den sidste uge af året til at nyde julehyggen herhjemme. Så i dag har jeg pyntet til jul i mandens butik og herhjemme har jeg lavet julekalender til samme heldige herre. Julepynten ligger på spisebordet og venter på at blive hængt op og om lidt ryger rullestegen i ovnen og rødkålssalaten bliver snittet, så dufter her også lidt af jul.

  God weekend :)
  Tanja

  • Ann-Christine skrev:
   28. november 2012 kl. 14:10

   Det lyder smaderjulehyggeligt hjemme hos jer, Tanja!
   Han er sørme heldig, din mand :)

 • Teresa skrev:
  24. november 2012 kl. 19:25

  Jeg tror virkelig, at julen kommer til at komme bag på mig i år. Jeg synes tiden går så hurtigt og da jeg mødte nogle bekendte i byen i dag der var på jagt efter kageudstiksforme, kunne jeg mærke, at jeg ikke helt er der endnu. Jeg mangler stadig at finde ud af, hvilke kager vi overhovedet skal bage i år…

  • Ann-Christine skrev:
   28. november 2012 kl. 14:09

   Jeg synes det kommer helt forskelligt til mig hvert år, nogle gange tidligt, andre gange først et par dage før juleaften. Men generelt så har jeg ikke så meget som jeg SKAL nå i julen. Vi holder jul herhjemme med min søster og svoger, med den store julemiddag, og jeg har planer om julegaver og julekalender. Det med kager og konfekt, det tager jeg sådan lidt fra dag til dag (eller uge til uge) jeg har helelr ikke planlagt noget endnu, men drømmer lidt om konfekt ;-)

 • Ida skrev:
  25. november 2012 kl. 00:23

  Det lyder og ser virkelig hyggeligt ud!
  Jeg har været på bagekursus med Meyers madhus idag, og så kan jeg faktisk næsten ikke finde en bedre måde at tilbringe lørdag på. Blive dygtig til noget, bage og spise lækkert brød og drikke æblemost til… Jeg havde i hvert fald en dejlig dag :)

  • Ann-Christine skrev:
   28. november 2012 kl. 14:07

   Uhh, det ville jeg også gerne til engang. Pressede du dem lidt for at åbne en Meyers Deli i det jyske? ;-)

 • pernille skrev:
  27. november 2012 kl. 14:05

  hej et helt andet spørgsmål, har du læst noget af bogen og hvad synes du ? har den på listen men endnu ikke indkøbt.

  • Ann-Christine skrev:
   28. november 2012 kl. 10:31

   Jeg har ikke læst så meget af den endnu, indtil videre har den ikke rigtig fanget mig – men giver den lige lidt mere og så skal jeg nok fortælle mere – her eller på facebook

 • Mor skrev:
  27. november 2012 kl. 18:38

  Med så meget aktivitet er en halv times stilhed dig meget forundt :-)
  Glæder mig til at høre, hvad du synes om bogen på billedet. Synes det er spændende hvad Harry Potters “Mor” nu har fundet på!

  • Ann-Christine skrev:
   28. november 2012 kl. 14:02

   Du må selvfølgelig gerne låne den når jeg er færdig ;)

 • Mor skrev:
  6. december 2012 kl. 17:33

  Tak! Det vil jeg rigtig gerne!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.