Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madpakkesedler/

Fine Madpakkesedler – gratis print til jer

madpakkesedler

Når jeg laver madpakker til Johan og Julie, så får de indimellem en lille hilsen med i madkassen. Jeg var særlig flittig til at gøre det, da de lige var startet i skole og gennem hele 0. klasse – faktisk overraskede de omvendt mig og gemte i hemmelighed alle mine madpakkesedler, som de gav mig tilbage en mors dag med et stort kram og tak for alle de fine kort. Søde børn!

Der er mange børn der netop er startet i skole for kort tid siden. Blandt andet min søde lille niece, og her er disse små madpakkesedler, som Pernille fra Grandstoriesdesign, har designet til jer, jo helt perfekte og noget så kære.

Pernille og jeg har den fineste aftale om, at hun har helt frit kreativt spil ift at vi begge gerne vil lave nogle fine DIY projekter og gratis print til at dele med jer – og jeg glæder mig altid til at se, hvad hun finder på.

Se mange flere DIY og print selv ideer her >>

grand stories design

Udover at bruge disse madpakkesedler, til en sød hilsen i madkassen, så kan man også fint bruge dem som fine til og fra kort på en gave til fødselsdagsbarnet. De kan også printes på selvklæbende papir og sættes på skolebøger, hæfter og lign, som man gerne vil sætte navn på (og som ikke skal i opvaskemaskinen)

Hent de fine madpakkesedler til at printe ud, helt gratis her:

madpakkesedler

DIY
2 kommentarer
 • mette skrev:
  9. oktober 2018 kl. 11:59

  Det kunne dine børn godt læse i 0. klasse…?

  • Ann-Christine skrev:
   9. oktober 2018 kl. 19:18

   Ja, det meste af det jeg skrev ihvertfald ;) De har begge læst tidligt.
   Men her tænker jeg, at man selvfølgelig tager udgangspunkt i sit eget barn og justere til med ord /tegninger, så det er lige dele hyggeligt og inspirerende ift netop også at lære at læse den slags små hilsner.
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.