Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/makroner/

Makroner

Makroner er virkelig nemme at bage selv og  er lækre til fx en god gammeldags æblekage eller som sprødt lækkert knas i trifli – og så er de altså også fine som en lille sprød småkage til en kop te ♡

Jeg laver makronerne af mandelmel eller af hele mandler, som jeg smutter og derefter hakker til groft mandelmel i en minihakker. Alternativt til flormelis kan bruges alm rørsukker, så vil jeg blot anbefale at lade minihakkeren kører lidt ekstra tid, så der ikke er sukkerknas i de færdigbagte makroner.

Prøv også: Opskrift på gammeldags æblekage >>

PT30M

Makroner

30 stk.    30 min.
30 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min.
Fremgangsmåde

Kom mandelmel og flormelis i en minihakker og kør til det er helt ensartet i konsistensen. Tilsæt æggevidde og kør til massen er helt ensartet.

Alternativt kan det piskes sammen med en håndmikser.
Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt runde makroner ud på en bageplade med bagepapir i en størrelse af en 2 krone.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 150 grader varmluft i ca. 25 minutter.

Lad dem køle af på en bagerist.

Kan opbevares i fx en småkagedåse og kan holde sig 2-3 dage. Alternativt kan de fint fryses.