Mandler med hvid chokolade og hindbærdrys


En lille smule toplækker hvid chokolade af bedste kvalitet blev tryllet om til et sødt hjemmelavet indslag til aftenens fredagsslik. Jeg har prøvesmagt og jeg er sikker på, at de vil vække begejstring hos hele familien. Knasende mandler, sød hvid chokolade med toner af vanilje og syrlig frisk frysetørret hindbærstøv. Et par friske hindbær blev lige fyldt med det sidste hvide chokolade.
Arbejdstid 10 min.
Antal 1 portion

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Hindbær chokolade mandler
- 50 g mandler
- 30 g hvid chokolade, finthakket
- hindbærstøv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Smelt den ene halvdel chokolade under omrøring, over et vandbad. Tag af varmen og rør den anden halvdel chokolade i.
Når al chokoladen er smeltet røres mandlerne i rør godt rundt og fordel dem så på et stykke bagepapir.
Skil dem ad, og drys med hindbærstøv.
Rør dem nu godt rundt i en skål og drys med mere hindbærstøv.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej Ann Christine.
Først tak for virkeligt lækre opskrifter, præsenteret så appetitligt her på siden!
Og så: jeg har surfet lidt rundt på nettet, fordi jeg ville finde ud af, hvordan man eventuelt selv kunne fremstille hindbær- eller solbærstøv: det blev en spændende tur, hvor jeg ud over mange opskrifter på saft, kage og marmelade bl.a. også fik forslag til at lave kanonslag og røgbomber :-D men altså absolut intet om bærstøv.
Og så tænkte jeg på dig, om det mon var noget du kunne være interesseret i at kigge ind i. Eller om du allerede ved det?
I hvert fald rigtig god jul
de bedste hilsner Hanne
Hej Hanne
Mange tusind tak for din søde hilsen, den blev jeg glad for at læse!
Jeg har fået fat i en dehydrater fra min søster og svoger, så har tænkt mig at eksperimentere med hjemmelavet bærstøv, når der igen er friske bær i haven til sommer. Mon ikke det må være tricket til at lave det selv. Tørre, knuse, sigte og pulverisere bærrene. Det bliver helt sikkert meget sjovt at prøve af.
Rigtig glædelig jul
Kh Ann-Christine
Hej
Skal mandlerne smuttes først? :)
Det behøves de ikke
Hej AC! :-)
Tak for en fantastisk blog – det er så skønt at følge med!! Måske er det mig der ikke er god nok til at researche, men inde på mill&mortar kan jeg kun finde frysetørret hindbær som “crumble” – skal det ikke nærmere være som støv?
Mvh. Camilla
Hej Camilla,
Mange tak :)
Tjek også guld og glimmer versionerne ;) Jeg har guldversionen og glæder mig så meget til at bruge den
Kh AC