Pina Colada Smoothie – uden alkohol
Palmer, solskin og sommerstemning er lige præcis hvad disse pina colada smoothies smager af og lige præcis, hvad jeg godt kunne drømme mig lidt væk til lige nu … Om end jeg nu også synes det er helt enormt rart at være lige her hvor vi er! Midt i det fine danske forår.
Jeg har tilberedt vores pina colada smoothies uden alkohol. Man kan selvfølgelig sagtens vælge at tilføje lidt rom i sin drink – det vil faktisk slet ikke være spor tosset, som en skøn cocktail-dessert på en sommeraften. MEN, jeg serverede altså denne for mine to søde seks-årige størrelser, så det blev i en alkoholfri smoothieversion.
Arbejdstid 5 min.
Antal 2 glas
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pina Colada Smoothie
- 1 banan, skåret i skiver og frossen
- 200 ml kokosmælk
- 1 ananas, uden skræl og stok
- 1 spsk honning
- 1 drys stødt kardemomme, (kan undlades)
- 2 cl lys rom, evt. (kan undlades)
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Det hele i en blender og blend godt igennem til smoothien bliver tyk og cremet.
Server i to glas og nyd med det samme
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
kan man bruge ananas på dåse
Ser lækkertnud, glæder mig
til at prøve denne. Jeg har efterhånden prøvet mange af dine opskrifter og de er så lækre alle sammen. Stor tak for at du deler med os ? lige et spørgsmål til denne, skal der en hel ananas i eller blot en skive?
Venlig hilsen
Randi
Tusind tak, hvor er det bare rigtig dejligt at høre ♡
Det er en hel ananas jeg har brugt her i opskriften.
Kh AC
Tak ☺️
Jeg forstår ikke hvorfor du tager “stilken” fra. Den er meget mere næringsrig end kødet.
Den kan man sagtens bruge hvis man synes – jeg gør det selv når jeg laver fx grønskål: http://www.valdemarsro.dk/groenskaal-til-morgenmad/ men i denne opskrift synes jeg personligt at den bliver ‘for fiberrig’ med stilken, så den gemmer jeg til juice eller grønskål ;)