Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pina-colada-smoothie/

Pina Colada Smoothie – uden alkohol

Palmer, solskin og sommerstemning er lige præcis hvad disse pina colada smoothies smager af og lige præcis, hvad jeg godt kunne drømme mig lidt væk til lige nu … Om end jeg nu også synes det er helt enormt rart at være lige her hvor vi er! Midt i det fine danske forår.

Jeg har tilberedt vores pina colada smoothies uden alkohol. Man kan selvfølgelig sagtens vælge at tilføje lidt rom i sin drink – det vil faktisk slet ikke være spor tosset, som en skøn cocktail-dessert på en sommeraften. MEN, jeg serverede altså denne for mine to søde seks-årige størrelser, så det blev i en alkoholfri smoothieversion.

PT5Mter

Pina Colada Smoothie

2 glas    5 minutter
2 glas
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 minutter
Fremgangsmåde

Det hele i en blender og blend godt igennem til smoothien bliver tyk og cremet.
Server i to glas og nyd med det samme