Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/groenskaal-til-morgenmad/ Brunch Morgenmad, Smoothie, Vegetar

Grønskål til morgenmad

Den her opskrift er jeg så vild med!

Jeg kalder det en grønskål.

Min yndlingskål er grønkål, og det kunne jeg sagtens finde på at komme i når det er sæson – men grønkålen har ikke noget med navnet at gøre, selv om de ligger tæt op af hinanden.

Det er en super grøn smoothie og den serveres i en skål – derfor grønskål. Det er helt samme koncept som andre morgenmads-smoothie serveret i en skål, ala acaibowls, greenies og lign, som I måske har set både her på bloggen og flere andre steder rundt omkring

Grønskål - grøn smoothie i skål
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M2
Ingredienser
  • 1 banan
  • 0,25 ananas
  • 2 kiwi
  • 1 appelsin, saften herfra
  • 2 håndfulde spinat, frosne
  • 1 håndfuld broccoli, frosne
  • 10 mandler, lagt i blød og smuttede
  • 1 tsk kanel
  • 0,50 tsk stødt kardemomme
  • 20 g ingefær
  • vand
  • Derudover
  • 1 dl havregryn, grovvalset
  • 1 tsk kakaonibs
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk frysetørret hindbær
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom først de bløde ingredienser i blenderen: Banan, skrællet kiwi, ananas og krydderier. Samt ingefær, appelsinsaft og mandler.
Top derefter med de frosne grønne sager: spinat og broccoli.

Kom vand i til det dækker lidt mere end 1/3 af alt det gode, der nu er kommer i blenderen.

Blend til det er lækker cremet – tjek om der skal mere vand i, i så fald blend en smule mere vand i, til konsistensen er som tyk cremet koldskål eller bare så den er lækker at spise med en ske.

Kom i dybe skåle, drys med favorit toppings og server.

Er der lidt til overs, så kom det i et glas med låg og nyd senere på dagen, som et nemt og grønt mellemmåltid.

Topping
Rist havregryn på en pande til det dufter lidt, men uden at tage farve. Vend honning, kakaonibs og frysetørrede bær i og server til grønskålen.