Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/popcorn/

Popcorn opskrifter – 3 skønne varianter med fantastiske krydderier og smag

Hjemmelavede popcorn i en gryde med salt og smør er godt, men det bliver virkelig mange gange bedre når popcornene peppes (har sådan lyst til at skrive poppes) endnu mere op og får tilført en masse lækre krydderier, krydderurter og skøn smag.

Jeg har lavet tre forskellige popcorn opskrifter og kan ikke vælge hvilken der er favoritten.

Og så får I ellers de tre nye opskrifter her: 

PT15M

3 x Popcorn opskrifter med lækre krydderier

4 pers.     15 min.
4 pers.
Ingredienser
  • Popcorn med timian, citron og parmesan
  • 1 dl tørrede majskorn til popcorn
  • 3 spsk solsikkeolie eller kokosolie uden smag
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk god salt, jeg bruger Maldon salt
  • fint revet citronskal fra 1 øko citron
  • 2 spsk finthakket frisk timian
  • 2 spsk friskrevet og fintrevet parmesan
  • Popcorn med chili & Cheese
  • 1 dl tørrede majskorn til popcorn
  • 3 spsk solsikkeolie eller kokosolie uden smag
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk god salt, jeg bruger Maldon salt
  • 1 spsk tørrede chiliflager eller frisk finthakket chili efter smag
  • 3 spsk fintrevet cheddar eller parmesan
  • Popcorn med rosmarin, parmesan og hvidløg
  • 1 dl tørrede majskorn til popcorn
  • 3 spsk solsikkeolie eller kokosolie uden smag
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk god salt, jeg bruger Maldon salt
  • 1spsk finthakket frisk rosmarin
  • 2 spsk fintrevet og friskrevet parmesan
  • 1 tsk hvidløgspulver
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Det samme gælder for alle tre opskrifter, så følg blot vejledningen til den enkelte smagsvariant her – eller pop en masse popcorn og lav tre skåle popcorn med hver sin lækre smag!

Kom majskerner i en gryde sammen med solsikkeolie eller kokosolie. Sæt låg på og sæt temperaturen på 2-3 højeste niveau. Så snart popcornene begynder at poppe skrues ned på anden laveste temperatur. Ryst gryden med mellemrum og når der er et 3-4 sekunder mellem poppene, så er de færdig og gryden tages af varmen. Kom smør i gryden og ryst gryden  grundigt med låg over og et par grydelapper.

Kom popcornene i hver sin skål og vend dem med de lækre krydderier og salt.

Serveres gerne lune og frisktpoppede.