Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/power-smoothie-som-giver-god-maethedsfolelse/

Power Smoothie

Jeg sidder lige og puster ud og køler af efter dagens hårde og effektive træning. Og jeg nyder imens et stort glas Power Smoothie, lidt mandler og læser en artikel i Euroman om Nicolas Winding Refn. Det er et super blad, i øvrigt – også for kvinder!

Power Smoothie er en lidt anderledes smoothie, end de smoothies jeg normalt laver. Jeg  kommer i dag til at spise meget sen frokost, så jeg skulle have noget der kunne skabe et stabilt blodsukker længe, give mæthedsfølelse, være lynhurtigt at lave og kunne nydes i en lille hurtig pause, inden et styrtbad og så ellers videre med dagens program.

PT5Mter

Power smoothie

1 glas    5 minutter
1 glas
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 minutter
Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne sammen og nyd iskold med det samme.