Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/power-smoothie-som-giver-god-maethedsfolelse/

Power Smoothie

Jeg sidder lige og puster ud og køler af efter dagens hårde og effektive træning. Og jeg nyder imens et stort glas Power Smoothie, lidt mandler og læser en artikel i Euroman om Nicolas Winding Refn. Det er et super blad, i øvrigt – også for kvinder!

Power Smoothie er en lidt anderledes smoothie, end de smoothies jeg normalt laver. Jeg  kommer i dag til at spise meget sen frokost, så jeg skulle have noget der kunne skabe et stabilt blodsukker længe, give mæthedsfølelse, være lynhurtigt at lave og kunne nydes i en lille hurtig pause, inden et styrtbad og så ellers videre med dagens program.

PT5min

Power smoothie

1 glas    5 min
1 glas
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 min
Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne sammen og nyd iskold med det samme. Jeg har i denne opskrift brugt proteinpulver og olie. Olie kommer jeg jævnligt en smoothie, men normalt foretrækker jeg at spise mine proteiner som tilbehør til smoothien. Fx et blødkogt æg, en lille omelet, noget fisk eller kylling. Men når det skal gå stærkt, så synes jeg at sådan en smoothie med lidt tilsatte helsekost-produkter er en genial løsning.

Jeg variere en power smoothie som denne alt efter humør og hvad vi har i køkkenskufferne, det kan være jeg kommer chiafrø, spirulina, gurkemeje eller hybenpulver i – og giver den masser af smag med vanilje, kardemomme, kanel, lakrids eller søde bær. Ofte erstatter jeg bær med frossen spinat eller bruger mandelmælk i stedet for mælk.