Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/romrosiner/

Romrosiner

Romrosiner er skønne som fyld i gløgg. Jeg har altid et glas stående i julemåneden og kommer en lille skefuld i gløgg sammen med smuttede mandler skåret i flager. Det smager virkelig dejligt.

Romrosiner er også lækre at bruge i dessertkøkkenet og til konfekt. Hak dem fint og kom i marcipan eller anden konfekt.

Hvis du har lyst til at eksperimentere lidt så kan du krydre romrosinerne med et par nelliker, kardemommefrø eller en kanelstang.

Prøv også: min opskrift på gløgg >>

PT24H

Romrosiner

Tid i alt24 timer
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed1 måned
Antal12 pers.
Ingredienser
  • 150 g rosiner
  • 2 dl mørk rom
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom rosiner og rom i et glas og lad det trække i mindst en dag.