Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sma-glimt-3/

Små glimt

aeblegroed

Uhmm, at tage et bæger hjemmelavet æblegrød op af fryseren og spise det med en lille smule flødeskum, hakkede mandler og pistaciekerner. Og nyde smagen af sensommer, sød-syrlige æbler og aromatisk vanilje.

balance-me

Ynglingsprodukterne fra Balance Me! Jeg forhandlede de lækre Balance Me produkter i min gamle shop, The Green Factory, (jeg solgte shoppen i sommeren 2012, produkterne forhandles der stadig!) og det er stadig mine foretrukne produkter. Der er kommet fire nye produkter på markedet og Maria Svane sendte to af dem til mig, så jeg kunne teste dem; Intensive wrinkle repair cream og Anti-ageing face serum. Her i vinter har jeg givet den max pleje med begge produkter og indimellem også suppleret af Radiance Face Oil, da jeg sidder så mange timer ved computeren – det udtørrer virkelig huden, oplever jeg. Mmmm, de nye produkter er ren guf for huden, selvforkælelse og lækker ren pleje, som virker. De bliver en fast del af mine hudplejerutiner fremover også

kogebog-babymad

Jeg har fået en fin bog om babymad (gave). Forfatteren Charlotte Nowak har arbejdet 10 år i køkkenet hos en vuggestue, hvor hun har en hjertesag med god mad til de små. Vi var så heldige, at den vuggestue Johan og Julie gik i, da vi boede på Østerbro, havde ligeså dedikeret en kok som Charlotte. Med en dagligdag med de lækreste, sundeste og varierede måltider til børnene – det burde virkelig være en selvfølge! Jeg synes, at Charlotte Nowak er sej, og det er bogen også. Masser af inspiration, også til mine 3 1/2 årige krudtugler.

nelliker

En af mine ynglingsblomster, hvide nelliker.

kokken

Et glimt af en hylde i køkkenet. Kortene med lakridser er fra Bülow, er så dekorative! De to hvide kopper er fra Tiger, M står for Mor eller Martin og er fra Design Letters, de to sorte kopper er fra Kähler.

Dejlig søndag til jer ♥ Johan og jeg er stået tidligt op – og hygger med te, film, hyggefrugtskål (+lidt blogging). Foran os har vi en rigtig hyggedag, uden så mange planer. Dejligt!

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
7 kommentarer
 • 13. januar 2013 kl. 10:47

  En rigtig hyggedag, dejligt! :)

  Rigtig flotte billeder :)

  Mia Andersen

  http://miaskageside.blogspot.dk/ – Lynet McQueen kage

  • 14. januar 2013 kl. 09:43

   Tusind tak Mia :) Den Lynet McQueen kage ville helt sikkert også skabe jubel herhjemme ;)

 • Heidi skrev:
  13. januar 2013 kl. 21:37

  Den ser spændende ud den kogebog, den må jeg vist have biblioteket på arbejdet til at bestille hjem. Dejlige billeder som altid :)

  • 14. januar 2013 kl. 09:51

   Tak Heidi – jeg tror bare lige den bog vil falde i din smag. Vi er jo vist ret enige i vores holdninger til mad ;) Kender du den anden bog, Charlotte har skrevet: MAM? Den er også ret fin.

 • 15. januar 2013 kl. 16:45

  Tak Ann- Christine for at skrive om vores bog.
  Jeg har jo smagt al babymad og selv for en voksen smager det godt. Vi er i gang med den næste, som er til større børn. Glæder jer, den bliver så fin.. :-)
  Se flere billeder fra bogen her : http://www.linefalck.dk/node/62

  • 15. januar 2013 kl. 19:39

   Selv tak, Line :) Og du tager altså virkelig de skønneste billeder!

 • Proletaren skrev:
  18. januar 2013 kl. 11:43

  Jeg bliver sådan helt skæv i kraniet og mine tæer forsvinder ind under mine fodsåler, når folk skriver ynglings- i stedet for yndlings-. There’s a slight difference og jeg er NØDT til at kommentere det! Min OCD (CDO ;) ) kræver det.