Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sma-glimt-3/

Små glimt

aeblegroed

Uhmm, at tage et bæger hjemmelavet æblegrød op af fryseren og spise det med en lille smule flødeskum, hakkede mandler og pistaciekerner. Og nyde smagen af sensommer, sød-syrlige æbler og aromatisk vanilje.

nelliker

En af mine yndlingsblomster, hvide nelliker.

kokken

Et glimt af en hylde i køkkenet. Kortene med lakridser er fra Bülow, er så dekorative! De to hvide kopper er fra Tiger, M står for Mor eller Martin og er fra Design Letters, de to sorte kopper er fra Kähler.

Da jeg hentede Johan og Julie fra børnehaven i går, var det to meget trætte børn, som jeg tog med hjem.

Så vi tog dyner, puder, tæpper og alle bamserne med op i sofaen.

Jeg lavede et par frugt-hyggeskåle og en kop varm chokolade og så puttede vi os og hyggede med en ‘Far til fire’ film. Super dejlig mandag eftermiddag!

nuggets

I mandags lavede jeg aftensmaden klar allerede lidt i tre, derefter hentede jeg Johan og Julie og vi hyggede os med tæpper, dyner, film og frugt i sofaen. Først ved 17.30 tiden gik jeg ned i køkkenet for at stege nuggets og sætte minikartoflerne til at koge (og gjorde aftensmaden færdig på 15 minutter).

Det er da virkelig hverdagsvenligt – og har man ikke tiden til det om eftermiddagen, så kan de snildt trække med panering fra aftenen før eller fra morgenstunden.

Dejlig søndag til jer ♥ Johan og jeg er stået tidligt op, Julie sover længe, så vi hygger med te, film, hyggefrugtskål (+lidt blogging). Foran os har vi alle fire en rigtig hyggedag, uden så mange planer. Dejligt!

7 kommentarer
 • Mia Oxholm Andersen skrev:
  13. januar 2013 kl. 10:47

  En rigtig hyggedag, dejligt! :)

  Rigtig flotte billeder :)

  Mia Andersen

  • 14. januar 2013 kl. 09:43

   Tusind tak Mia :) Den Lynet McQueen kage ville helt sikkert også skabe jubel herhjemme ;)

 • Heidi skrev:
  13. januar 2013 kl. 21:37

  Den ser spændende ud den kogebog, den må jeg vist have biblioteket på arbejdet til at bestille hjem. Dejlige billeder som altid :)

  • 14. januar 2013 kl. 09:51

   Tak Heidi – jeg tror bare lige den bog vil falde i din smag. Vi er jo vist ret enige i vores holdninger til mad ;) Kender du den anden bog, Charlotte har skrevet: MAM? Den er også ret fin.

 • 15. januar 2013 kl. 16:45

  Tak Ann- Christine for at skrive om vores bog.
  Jeg har jo smagt al babymad og selv for en voksen smager det godt. Vi er i gang med den næste, som er til større børn. Glæder jer, den bliver så fin.. :-)
  Se flere billeder fra bogen her : http://www.linefalck.dk/node/62

  • 15. januar 2013 kl. 19:39

   Selv tak, Line :) Og du tager altså virkelig de skønneste billeder!

 • Proletaren skrev:
  18. januar 2013 kl. 11:43

  Jeg bliver sådan helt skæv i kraniet og mine tæer forsvinder ind under mine fodsåler, når folk skriver ynglings- i stedet for yndlings-. There’s a slight difference og jeg er NØDT til at kommentere det! Min OCD (CDO ;) ) kræver det.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.