Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-104/

Små glimt

valentines
♡ Valentines blomster og vinterferiehyggetid ♡

Mandag igen efter en vinterferie, som har været en ganske fin sammensurium af aftaler, en stor fødselsdagsfamiliefest, nattøjsdage, familiebesøg og den slags – men faktisk også en lidt spøjs ferie … hvis vi ser bort fra juleferien, som jo helt af sig selv fyldes med traditionsrige begivenheder, så er det den første ferie, siden Martin tilsluttede sig Valdemarsro på fuld tid.

I hverdagens dagtimer, mens Johan og Julie er i skole, er vi ret produktive, primært online, hvor vi får ordnet næsten alt der skal gøres ved computerne (skrive indlæg, redigere billeder, svarer mails, kommentarer, redigere film, optage film osv) så er der også en hel del i et blogger liv, der naturligt flyder sammen med familielivet (lave mad, fotografere, finde på opskrifter, udflugte osv).
Det fungere altsammen langt hen af vejen godt for os – men pludselig er ferie faktisk også blevet et lidt andet begreb end tidligere og det har vi talt lidt om her til morgen.

Små justeringer hist og her i vores rutiner.
Opmærksomhed, nærvær og fokus.
Det er en løbende og interessant dialog … om hvordan får vi det allerbedste ud af vores tid, på vores måde.

Her er lidt små glimt fra vinterferien … 
vintersalat

♡ En yndlings vintersalat med fennikel og æble ♡

Denne salat har jeg lavet en del gange på det sidste og jeg synes så lige der skulle et tiltrængt opdatering til af billedet af denne lækre salat – som nok var det mindst flatterende madfoto, jeg har haft på bloggen ;) -Prøv lige at se en forskel på før og nu billedet af denne vintersalat her … smagen er lige skøn, salaten er den samme – men sikke en forskel ;)
75-fodselsdag

♡ 75 års fødselsdagsfestligheder denne weekend ♡

Mægtig hyggelig stort 75 års fødselsdagsfest for min svigerfar i weekenden.
Johan og Julie nød virkelig også at være dresset op med hvid skjorte, slips, seje sneakers til Johan og fin kjole og smukt flettet hår og cool støvler til Julie.
kaffe-sigfreds

♡ Et smut forbi Sigfreds kafferisterifabrik efter friskmalet god kaffe ♡

Sidste uge bød jeg på både en guide til de bedste kaffebarer i Aarhus, en opskrift på affogato + en guide til pour over kaffe. Og i den forbindelse blev jeg mindet om, at Sigfreds jo har åbnet en kaffefabrik på havnen, hvor man kan kigge forbi hver fredag og købe god kaffe med hjem – så det var lige hvad vi valgte at gøre i fredags.
piccolina

♡ Spise virkelig gode pizzaer med de allerbedste ♡

Fredag var vi alle fire også ude at spise sammen på Piccolina, som vi længe gerne har villet prøve. Skønneste pizzaer, som varmt kan anbefales!
udsigt

♡ Fineste udsigt fra mine forældres køkkenvindue ♡

Ofte når jeg står ved denne udsigt hos mine forældre, så dagdrømmer jeg om sådan et lille landsted, med høns, kyllinger, en eller to sortbrogede grise, et par får og lam, en lille skov med plads til Ronja Røverdatter lege, gemmesteder og huler – og bare sådan landliv med et lille selvforsyningssted i det hele taget. Lyder hyggeligt, ik´ – men vi er nu i bund og grund også ret så glade for at bo lige der, hvor vi gør.

7 kommentarer
 • www.skøreliv.dk skrev:
  20. februar 2017 kl. 11:29

  Det lyder simpelthen fantastisk! Tak fordi vi må lukrere på din skønne ferie! ❤️

  • Ann-Christine skrev:
   21. februar 2017 kl. 20:53

   Det var rigtig hyggeligt – og tak for at læse med ♡
   Kh AC

 • Dorte skrev:
  20. februar 2017 kl. 11:34

  Det lyder som en helt igennem dejlig ferie. Vores var lidt i samme stil. Masser af nattøjsdage, masser af familiebesøg og små udflugter og legeaftaler indimellem. Kram D

  • Ann-Christine skrev:
   21. februar 2017 kl. 20:54

   Det er sådan skønne hjemmeferier skal holdes her hos os også ;) ♡
   Kh AC

 • Helene S skrev:
  21. februar 2017 kl. 19:58

  Lyder som en skøn ferie :-)
  Nu er der jo snart MGP, som vi herhjemme eeelsker! Og i år holder vi en lille fest for alle klassens piger, hvor de skal se showet. Blir SÅ sjovt og hyggeligt :-) DR har sådan noget fint pynt man kan printe, og jeg tror rigtig mange familier hygger sig med at se showet. Hvad siger du til at lave et indlæg med nogle ideer til gode snacks og festlige drinks, man ku have til sådan en børnefest? Det kan jo også bruges til alt muligt andet, hvis man ikke lige er til MGP…
  Bare et forslag, ville elske dit fine input :-)
  Dbh, Helene

  • Ann-Christine skrev:
   21. februar 2017 kl. 21:22

   Uii, jo! Det vil da være et hit!
   Det vil jeg gerne lige skrive et indlæg på og har straks skrevet det på min To Do for den næste uge :)
   Vi glæder os også rigtig meget til en hyggeaften med MGP herhjemme ;)
   – og jeg glæder mig til at lave indlægget inden. Tusind tak for din forespørgsel.
   Kh AC

   • Helene S skrev:
    23. februar 2017 kl. 17:42

    Mange tak! Det vil jeg glæde mig meget til :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.