Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-106/

Små glimt

sliders

 

♡sliders til vores lille MGP fest ♡

Der er bare noget helt uimodståeligt ved mini-mad og disse miniature burgere blev vildt gode. Det blev til en helt ny burgeropskriftsvariant jeg havde en ide om – og det lykkedes perfekt. Jeg skal lige lave dem en ekstra gang igen snart og så deler jeg opskriften med jer.

Vi havde sådan en hyggelig MGP aften i lørdags. Julie havde været afsted og se generalprøven dagen før, så hun glædede sig ekstra meget til at dele det med os. Lørdag eftermiddag gik med at lave snacks, god mad, pynte op og gøre klar. Julie har virkelig et storslået festarrangør-gen, så vi går all in på den slags. pasta

♡ Bedste hverdagsspaghetti ♡

Dénne opskrift glæder jeg mig rigtig meget til at dele med jer i morgen – både her på bloggen og på YouTube. En hverdagsfavorit herhjemme.

(Min video-opskrift på falafler er i øvrigt netop udgivet – I kan se den her >>)
kaffe i haven

♡ En stædig kop kaffe i haven på årets første forårsdag – i støvregn ♡

Jeg griber hvert øjeblik med opholdsvejr til at komme udendørs et lille smut. Lige rydde lidt op i minidrivhuset og overveje om jeg skal drysse lidt radissefrø i jorden derinde til en start. Feje, fjerne blade, høste den sidste grønkål osv. Vejret er ikke ligefrem forår – men nøj, hvor er foråret længe ventet …

popcorn

♡ I biografen med Martin og Johan ♡

Fredag faldt der en appelsin ned i Julies turban og hun blev inviteret med til MGP generalprøve i fredags. Så tog vi Johan med i biografen og så Lego Batman filmen i stedet – både Johan og Martin synes, den var herlig … (jeg glæder mig lidt til den nye smølfefilm i stedet) ;)
grydebroed

grydebrød var det hyppigst bagte brød herhjemme i sidste uge ♡

Det er så nemt og lækkert og jeg eksperimentere med at komme mere og mere surdej i og mindre og mindre gær. Det lykkedes bare godt hver gang, det brød. Så snart vil jeg prøve at bage det udelukkende på surdej.

gode madder
♡ gode madder ♡

Helt enkelt en ostemad med dijon og en peanutbuttermad med banan, honning og kakaonibs.

burger shack
♡ The Burger Shack ♡

Uden tvivl bedste burgere i Aarhus – og den bedste burger, jeg har købt mig til længe. Vi tog derind alle fire og spiste burgere og lækre fritter i torsdags -det er pænt populært og ikke lige til at få en plads derinde, men så må man tage maden med over på den irske pub lige overfor, hvor der er rigeligt med pladser. Virkelig hyggeligt og man kan fint have børnene med derhen på en tidlig hverdagsaften.

french toast
french toast – skønneste regnvejrs eftermiddagshygge treat ♡

Dejlig ny uge til jer

7 kommentarer
 • Mutti skrev:
  7. marts 2017 kl. 08:50

  Sikke en lækker festmenu til MGP! Så indbydende og farverigt! Og har nu øjnet en mulighed mere til de mini boller jeg bager, som også bliver kaldt suppeboller. På bagepladen kan der lige være 36 stk. :-)

  • Ann-Christine skrev:
   7. marts 2017 kl. 11:16

   Miniburgere i de boller vil helt sikkert være et hit hos alle børnenbørn, når de kommer hjem til bedstemor og bedstefar ;)

 • Nicoline skrev:
  7. marts 2017 kl. 19:09

  Lyder som en skøn weekend.
  Kom til at grine højt da jeg læste om biografturen. I vinterferien var jeg i biografen med min søn på 11 og se LEGO Batman. Det var et stort ønske fra ham at se filmen. Da den var færdig var jeg lidt skuffet og tænkte at det ville min søn også være. Men han var begejstret og erklærede at det var den bedste film han havde set længe. Så jeg holdt pænt min skuffelse for mig selv. ?Nu glæder jeg mig til biografturen med min datter ( de fik en hyggetur med mor hver især) hun er 15 og vil gerne se den nye “skønheden og udyret” der jo først har premiere i næste uge.
  De skønne børn. ?

  • Ann-Christine skrev:
   9. marts 2017 kl. 09:41

   Haha – ja, mon ikke det er det man kan kalde en ægte drengefilm ;)
   Jeg holdt også pænt min mening for mig selv, og vil i øvrigt også rigtig gerne se den nye Skønheden og Udyret i biografen. Belle har altid været Julies yndlings Disneyprinsesse, men jeg kan ikke helt greje om den vil være okay til en snart 8 årig pige … Kan ikke finde noget om aldersgrænse noget sted endnu.
   Det er bare så hyggeligt med hyggeture på tomandshånd indimellem også. Rigtig dejlig tur til jer i biografen snart igen ♡
   Kh AC

 • Katrine skrev:
  19. marts 2017 kl. 11:48

  Hvad hedder din pæne neglelak?
  Kh Katrine

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2017 kl. 12:42

   Den er fra Essie og hedder “Not just a pretty face”

   • Katrine skrev:
    21. marts 2017 kl. 11:36

    Mange tak

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.