Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-12/

Små glimt

madpakkemaend

Små glimt fra den sidste uges tid – som blandt andet har budt på små buttede gulerodsmænd i madkassen, efter denne opskrift på gulerodsboller (som er Johan og Julies favorit!)

glade-grise

Torsdag havde jeg frygtelig meget lyst til at komme til Roskilde festival eller til at spise stegt flæsk med persillesauce … – meget logisk, men jeg måtte bare have en af delene. Roskilde var desværre ikke en mulighed, men eftersom jeg kom en tur forbi Ry / Skanderborg og den dejlige økologiske gårdbutik ved Johannesminde på min vej i torsdags, så skulle der stegt flæsk på menuen – med kød fra glade grise, som varmede mit hjerte med deres trivsel, velvære og rare griseliv. kirsebaer

Søndag bød på jordbær pluk selv tur, og efterfølgende kirsebærplukning i mine svigerforældres have. morgenmadsbod

Søndag morgen lavede jeg morgenmad, men da jeg var lidt langsom til at få dækket bord greb Julie chancen til at anrette en picnic og hendes egen morgenmadsbod i haven. Så kunne vi bestille morgenmaden hos hende.

macarons

Jeg drømmer stadig om disse macarons … og om sommerferie (og nu er der kun 4 dage til vores sommerferie starter …)

8 kommentarer
 • Nana Hecquet skrev:
  7. juli 2014 kl. 14:28

  Dejlige glimt :-)
  Glade grise er en af mine kæpheste. Jeg synes det er SÅ vigtigt at vi som forbrugere kun køber kød fra dyr der har haft et ordentligt liv. Så jeg blev glad for at se de glade grise på dit billede!

  • Ann-Christine skrev:
   8. juli 2014 kl. 11:27

   Vi er SÅ enige :)

 • Kathrine skrev:
  7. juli 2014 kl. 16:39

  Kære Ann-Christine
  Fantastiske sommerglimt :-) Jeg køber også altid svinekød til min kæreste ude ved Johannesminde. Jeg får bare altid lyst til at tage en af de små griseunger med hjem som kæledyr, de er så søde når de render rundt og leger :-)
  Rigtig god sommerferie. Kh Kathrine

  • Ann-Christine skrev:
   8. juli 2014 kl. 11:29

   De er meganuttede! Jeg overvejede også lige om der var en mulighed for at snuppe en med hjem til Johan og Julie ;)
   Rigtig god sommerferie til dig også
   Kh AC

 • Catrine skrev:
  7. juli 2014 kl. 20:29

  Hvis mit valg stod mellem Roskilde festival og steget flæsk ville jeg bestemt også have valgt som du gjorde :-)

  • Ann-Christine skrev:
   8. juli 2014 kl. 11:29

   På alle måder var det bare det bedste og eneste valg den torsdag :)

 • Lotte skrev:
  7. juli 2014 kl. 23:53

  Nu hat jeg os lyst til stegt flæsk… Og at købe kødet så hyggeligt som du gjorde… Btw – jeg spå at 7eleven sælger macaroons nu. Næh tak så hellere makrönchen manufaktur i Berlin. Eller dem på dit billede.

  • Ann-Christine skrev:
   8. juli 2014 kl. 11:33

   He he, enig – lige når det angår macarons, så skal de altså være topkvalitet, ellers springer jeg hellere over ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.