Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/solskins-frugtsalat-og-boganbefaling/

Solskins frugtsalat og boganbefaling

morgenlaesning

Fredag morgen startede jeg dagen med smuk morgenmad – solskin på tallerkenen – i form af frugtsalat med mango og nektarin, scrambled eggs med masser purløg, kaffe og en fersken. Jeg nød en langsom morgen med Johan og Julie, som kom i børnehaven lidt senere end normalt og så genlæste jeg lige det sidste kapitel af ‘Det sidste brev fra din elsker’ af Jojo Moyes.

Det er en fantastisk bog! Jeg blev færdig med den i mandags, men har ikke helt kunnet slippe den i tankerne siden. Den handler om to kærlighedshistorier, som dels finder sted  i 60´erne hvor nygifte Jennifer indleder en stormende kærlighedsaffære og dels i nutiden hvor journalisten Ellie tilfældigt finder det sidste brev fra netop denne kærlighedsaffære i forbindelse med en artikel hun skal skrive. Man følger begge historier i bogen og selv om bogen nok er i chicklit-genren (som jeg ellers har været en smule mættet af) så er den i den absolut bedste ende og er simpelthen så gribende og velskrevet, uden at være spor plat eller fjollet.

Heldigvis har jeg stadig ‘Mig før dig’ til gode af samme forfatter … Har I læst nogle af dem?

frugtsalat-til-morgenmad
morgenmad-og-bog

Frugtsalat med mango og nektarin

Ingredienser
Udskriv opskrift
Fremgangsmåde

Anret og server. Smager også dejligt med skyr eller yoghurt til – og gerne med en portion scrambled eggs som sidevogn for lige at få lidt mættende proteiner også.