Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-3/

Små glimt

chai-med-lakrids

★ Min yndlingsdrik for tiden – eller en af dem, jeg har en del favoritter – er hjemmelavet chailatte med lakrids og kaneldrys på toppen. ★

Lidt nyt i små glimt og billeder hjemme fra os …

Lige nu går tiden rigtig meget både med bogen, men også med at få alt på plads til Blogkursus i Februar. Vi har nu næsten udsolgt af pladserne til private bloggere og har denne gang valgt både at have mindre hold og fordele kurset over to dage, så vi adskiller private bloggere og virksomheder.
Selv om der kun er ganske få pladser tilbage den 4 februar, så er der er stadig en del pladser at få på kurset til virksomheder den 5 februar … hvilket egentlig undre mig.

mit-koekken

 

★  Nyt til køkkenvæggen – resultatet af lidt Photoshop kreativitet  ★

modeltog

★ Johan og Julie fik en gammel fin modeljernbane i julegave  – hvilket vel svarer til en slags dukkehus for voksne? (måske mest mænd?) Jeg kan dog godt se, at vi kunne lave et ret så fancy og kært nisselandskab omkring den jernbane – men jeg nægter dog, at have et kæmpe toganlæg i stuen ★

snemand

★ Vi havde snevejr i et par timer i mandags og det blev udnyttet til fulde med både kælketur og snemandsbygning ★

versafine

★ Jeg har en del stempler købt i Søstrene Grene og andre krea-steder. Men har virkelig ikke kunnet få det til at fungere ordentligt og pænt. Svaret var Versafine, stempelpudernes dronning – har jeg ladet mig fortælle. Kan varmt anbefales. Jeg har købt det på amazon ★

21 kommentarer
 • Anita skrev:
  15. januar 2014 kl. 11:29

  hvor er det altså hyggeligt og hvor er jeg vild med dit Photoshop arbejde;o) Skifter du indstik i madplanen hver uge eller er det lavet, så du bare skriver med en pen ovenpå og visker ud?
  mvh Anita

  • Ann-Christine skrev:
   15. januar 2014 kl. 12:52

   Tak :)
   Jeg skriver med en hvid pen ovenpå, så er det lige til at tørre af med en fugtig klud.
   Tror da lige jeg vil lave et indlæg med link til en PDF en af dagene ;)

   • Anita skrev:
    15. januar 2014 kl. 13:40

    det ville da være dejligt – og er det en almindelig hvid pen? ;o)

    • Ann-Christine skrev:
     15. januar 2014 kl. 14:10

     Sådan en til at skrive på glas med, jeg har købt den i en boghandel

 • Heidi skrev:
  15. januar 2014 kl. 13:18

  Det er jo helt genialt med den madplan der!:O) Ville elske et indlæg med link til den PDF:O)

  • Ann-Christine skrev:
   15. januar 2014 kl. 14:10

   jeg er også selv super glad for den – og den kommer da snart så :)

 • Maria skrev:
  15. januar 2014 kl. 16:51

  Skønne billeder. Jeg glæder mig til at få øvet noget fotografering i den kommende tid. Jeg skal lige have indkøbt et ny makro objektiv først. Dejligt.

  Tak for tippet vedr. stempelpuden. Det var lige noget jeg stod og kunne bruge.
  ps. Det hedder amazon ;)

  • Ann-Christine skrev:
   15. januar 2014 kl. 17:30

   Damn ;) Den smuttede og er rettet … handler der så ofte, så jeg forstår simpelthen ikke hvordan den kunne smutte :D
   Jeg er simpelthen så glad for mit makro objektiv, det er også helt genialt til portrætfoto.

   • Maria skrev:
    16. januar 2014 kl. 10:10

    Jeg glæder mig også meget. Jeg har indtil videre kun haft de objektiver der fulgte med da jeg købte mit kamera og for det meste også kun fotograferet på Auto. Men det skal der laves om på nu. Bla. inspireret af dine fine billeder.
    Haha, jeg handler der så meget at det “skurer” min øjne når jeg ser det E i enden. Men minsandten om jeg ikke er kommet til det en enkelt gang også. ;)

    • Ann-Christine skrev:
     17. januar 2014 kl. 08:12

     He he, det kan jo smutte ;)
     Rigtig god fornøjelse med kameraet – tænker du mon på at tage et kursus et sted eller mere learning by doing? Jeg har bare prøvet mig frem, men overvejet også at finde et kursus, for endnu mere inspiration og viden om kameraets funktioner

     • Maria skrev:
      17. januar 2014 kl. 10:51

      I første omgang bliver det på egen hånd. Sådan kan jeg bedst lidt at lære nye ting. Jeg har fundet nogle videoer på YouTube hvor de forklarer om lukketid, blænder osv. Spændende. Og købt nogle Kindle bøger af Scott Kelby på amazon. Han er super. Så må jeg se om det holder i længden eller der skal mere til efterhånden.

      • Ann-Christine skrev:
       17. januar 2014 kl. 10:58

       Tusind tak for gode tips :) Det er så fin inspiration til mig, så det må jeg lige se nærmere på i weekenden :)

       • Marina skrev:
        17. januar 2014 kl. 12:05

        Jeg elsker Kelbys manual til Lightroom, men er måske knap så vild med den lidt poppede stil i hans andre bøger men sådan er smag og behag jo heldigvis forskellig.

 • Ulla Lentz Svensson skrev:
  15. januar 2014 kl. 16:59

  Virkelig fine billeder! Jeg er netop begyndt at lave madplan (hold nu op hvor er det dejligt! Det skulle jeg have gjort lang tid før) og den der Photoshop plan er da supergod!
  Jeg har faktisk kun tænkt det med madplan som en hjælp til os voksne, men ungerne er helt vilde med det. For det første sidder vi sammen og laver den om søndagen, så de kan få sneget et par livretter ind og for det andet så er de også ret vilde med at vide hvad der er på menuen i ugens løb.
  Jeg skal vist også have lavet mig sådan en fin plan til væggen :-)

  Kh Ulla.

  • Ann-Christine skrev:
   15. januar 2014 kl. 17:32

   Jeg oploader lige min PDF i løbet af et par dage, snup bare den hvis du kan bruge den :)
   Men det er selvfølgelig også super sjovt og fedt at sætte sit eget præg på den slags.
   jeg elsker madplaner, selv om vi ikke altid holder dem snorlige, så er de så fine at læne sig op ad når hverdagen flyver, og vores personlige madplanlægning er også med til at få en masse nye retter på bloggen ;) Hvor lyder det hyggeligt at I laver den sammen!
   Kh AC

 • Nadja skrev:
  15. januar 2014 kl. 17:41

  Jeg elsker virkelig disse små glimt! De er meget inspirerende – også for en næsten-15-årig! :)

  • Ann-Christine skrev:
   16. januar 2014 kl. 08:54

   Tak, det er jeg super glad for at du synes :) Jeg elsker også at samle små detaljer og glimt af stort og småt på denne måde :)

 • Helle skrev:
  16. januar 2014 kl. 08:45

  Super inspirerende som altid :-)
  Har du også selv lavet billedet med Latte i Photoshop? Jeg vil så gerne lave nogle “citat-billeder” til at hænge i gangen, men har ikke prøver Photoshop før, – er det blot ligesom Powerpoint?

  • Ann-Christine skrev:
   16. januar 2014 kl. 08:57

   Tak! :)
   Ja, det har jeg også selv lavet – mener dog jeg har set et lignende et sted, måske på pinterest – så det er ikke helt selvopfundet … Photoshop og Powerpoint er to helt forskellige ting, men begge adobeprogrammer dog. Photoshop elements bruger jeg til redigering af billeder og til at lave plakater osv. Hvis man er ny i det, så er der masser af gode film på youtube og jeg synes også det er ret brugervenligt og intuitivt

 • Ann-Christine skrev:
  17. januar 2014 kl. 08:41

  Åh, ja uopdaterede virksomhedsblogs … uhh, nej, det er ikke godt!
  Jeg er delvist enig i, med dig i hvad en virksomhedsblog skal/kan bruges til, det kommer så meget an på den enkelte virksomhed og der er ufattelig mange muligheder, som det bare er at få øjnene op for, for den pågældende virksomhed. Jeg oplever også at mange bruger tid, som grunden til at de ikke blogger, men jeg tror at når de fleste kommer godt fra start, oplever værdien og finder deres egen stil, så kan de slet ikke lade være ;)

  • Marina skrev:
   17. januar 2014 kl. 12:02

   Selvfølgelig kan det gøres godt på mange måder. Det bliver altid lidt forenklet når man skal udtrykke sig i et kommentarfelt.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.