Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-47/

Små glimt

nybagte-boller

Mandag morgen i nattøj og med langsom start på dagen til duften af nybagte boller (denne opskrift) og kaffe. Bare ren afslapning og indehygge med Johan og Julie i langsomt ferietempo – og så ellers spendere hele eftermiddagen i haven og få ordnet en hel, hel masse praktisk i haven (og oprydning i haveskuret) og samtidig have tid til at lave bål, bage snobrød, lege lejrskole og tilmed have små læsepauser på liggestolen alene, mens Johan og Julie legede i stuen. En pragtfuld første sommerferiedag.

Denne uge er med enkelte sommeraftaler og et par små dagsudflugter, og ellers er der også bare en hel del tid til at lave ingenting og bare indtage dagen i det tempo der skal til lige netop den dag.

baal-i-haven

Når nu solen ikke indbyder til badebassin i haven og ikke luner os særlig meget – så tænder vi da bare bål i haven, laver snobrød og hygger helt vildt udenfor alligevel.

Håber det bliver varmere snart, ellers skal vi vist have fat i mere brænde …

Cirkus

Vi var i cirkus for første gang i går. Åh, så skægt! Johan og Julie leverede en stor del af underholdningen for Martin og jeg – for de gispede og hulkede næsten af grin det meste af forestillingen. Kæmpe højdepunkt denne sommer.

aftenritualer

På mit natbord ligger ‘Hvad jeg ved med sikkerhed’ af Oprah Winfred som jeg læser et lille kapitel i næsten hver aften og ‘Simple Living’ som jeg netop har afsluttet og som gjorde stort indtryk. Den må jeg lige fortælle mere om snart. Nå ja, og så er der også den lille Aveda Antistress som jeg elsker duften af inden jeg lukker øjenene.

sticky-rice-thailandYndlingsdessert fra Asien igen – opskrift på Sticky Rice her

texmex-salat

Vi spiste mexicansk eller nok rettere Tex Mex  i sidste uge. Salater og majskolber, som blev super lækkert. Opskrift på bloggen i morgen.

9 kommentarer
 • Mette skrev:
  20. juli 2015 kl. 22:01

  lyder som perfekt ferie ??. Mon man kunne få opskriften på de lækre boller ?

 • Mette skrev:
  20. juli 2015 kl. 22:19

  tusind tak Ann-Christine ?

 • Theresa skrev:
  20. juli 2015 kl. 23:06

  Hej :)
  Hvad syntes du om Oprahs bog? Og desuden tak for din helt igennem fantastiske, dejlige og hyggelige blog. Du er virkelig dygtig!
  Knus Theresa

  • Ann-Christine skrev:
   22. juli 2015 kl. 10:30

   Tusind tak, Theresa, hvor er du sød :)
   Jeg synes det er en skøn og fin bog, fyldt med små anekdoter, fortællinger, livserfaringer og påmindelser om alt det skønne i livet. En ting jeg særligt godt kan lide er at det er en bog af den slags der bliver bedre af at læses langsomt og dermed passer glimrende som en nr 2 bog ved siden af en anden roman.
   Kh AC

 • 21. juli 2015 kl. 08:17

  Åh, hvor dejligt at få de fine billeder og indlæg fra dig:-)
  Nyder dem hver gang….

  • Ann-Christine skrev:
   22. juli 2015 kl. 10:32

   Tusind tak, Tina :) Det er jeg rigtig glad for at høre :)

 • Rikke skrev:
  21. juli 2015 kl. 22:52

  Hvor ser de majs bare lækre ud, faktisk har vi fået alt for få majs fra grillen i år. Vi er blevet helt vilde med et miks af forskellige grøntsager blandet med lidt olie. F.eks rødløg, champignoner, tomater. Mums det er altså lækkert grill tilbehør. KH Rikke

  • Ann-Christine skrev:
   22. juli 2015 kl. 10:43

   Mums, det er altså også lækkert! Kommer I så det hele på grillen samlet og drypper med lidt olie bagefter?
   Grønt er SÅ godt :)
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.