Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-6/

Små glimt

skumfiduser-og-kaffe

Cortado og hjemmelavede skumfiduser med hindbær og havtorn fra Vestkystens gårdbutik.

Jeg er en læsehest og har altid udfyldt små pauser med bøger og lige et par sider eller et kapitel i en bog. Vi joker lidt med det herhjemme, når jeg lige snupper en side i en bog – i de 4 minutter, mens kaffen trækker i stempelkanden eller de 5 minutter, det tager at koge et æg.

Jeg elsker at læse og jeg elsker mine små pauser mens jeg gør det – i det hele taget elsker jeg at gøre små rare ting, som skaber livsnydelse, både for mig og min familie. En af de vigtigste elementer i den sammenhæng er for mig bevidsthed om, at se de små ting, smage på det jeg spiser og være lige der, hvor jeg er. Hvilket lyder så super simpelt, men faktisk er super svært når både hverdagen, opgaverne, alverdens praktiske ting og drømme har det med også at kæmpe om pladsen i ens bevidsthed. Det er ikke noget jeg bare lige gør, og min blog har, siden jeg startede den, været med til at skabe det fokus – lige som mine søde børn, er super inspirerende i forhold til at være til stedet lige nu og her.

julie

Julie i gang med kiksebagning. En ny opskrift, som er lidt en videreudvikling på disse dejlige havregrynskiks.
rugbroed

Jeg er lykkedes med en super dejlig og nem rugbrødsopskrift – det har også taget sin tid … Nu skal den bare gennemtestes et par gange mere, og så kommer den med i bogen! smoothie_johan

Johan testsmager nye smoothieopskrifter – slet ikke en tosset opgave …

Jeg har været tidligt oppe hertil morgen og hygger i sofaen sammen med morgenfriske Johan. Tegnefilm, en bog, blog, billederedigering og lige om lidt også kaffe og hyggeskål med frugt og bær – det er super hyggeligt og jeg kan godt lide den her rare stilhed om morgenen og god tid til at nyde den smukke lyserøde solopgang. God tid til at vågne, inden vi laver lækkert morgenbord om et par timer.

stearinlys-paa-bordet

Vi har delt os lidt denne weekend, for lidt tosomhed er rart nogle gange. Så drengene i familien har haft masser tid til at spille fodbold, cykle ture og tage på udflugter sammen – imens har Julie og jeg hygget rigtig meget – med hele to ture ind til byen og biograftur, cafebesøg, samt shoppeture – Simpelthen så rart og hyggeligt! Julie erklærede, at parfumeafdelingen i Magasin var den allerbedste butik i hele verden, næstefter Fætter BR og jeg er næsten enig  … mener dog personligt, at interiørafdelingen i Magasin topper Fætter BR ;)

Det har været en dejlig weekend – tætpakket med alverdens dejlige ting. En weekend af den type, hvor jeg her om mandag morgen tænker; hvor nåede vi både mange praktiske ting herhjemme, og havde tid til at være sammen med søde mennesker, samtidig med at vi egentlig også bare slappede rigtig meget af sammen.

17 kommentarer
 • Tulip skrev:
  31. marts 2014 kl. 09:15

  Så fint et billede af Johan med stribet trøje og sugerør. Julie har ret Magasins parfume afdeling er fantastisk ;-)

  Det var også dejligt at hygge med jer og sikke dejlige ting I havde medbragt fra ynglingsbutikken.

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2014 kl. 11:53

   Jeg er også rigtig glad for det billede af min skønne dreng <3
   Det er også altid dejligt at hygge med dig :)

 • Lene B skrev:
  31. marts 2014 kl. 09:25

  Ha Ha, jeg er også vild med parfume-afdelingen i Magasin. og så et smut ned forbi Lakridskongen, Johan Bülow i den anden ende, jeg trækkes derned som en magnet og krydser altid fingre for, at der er smagsprøver. Kunne nemt tømme hele skålen.

  Interiør afsnittet er også ret lækkert, uh. Meget fristende. Skønne billeder. Og det er da ganske smart, at I deler jer op, så de får lidt kvalitets tid, hver for sig. Fineste billeder.

  smil Lene. :0))

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2014 kl. 11:54

   Det er altså også farligt gode lakridser ;)
   Vi kan rigtig godt lide at være sammen alle fire, men der er altså også noget særligt over at dele os indimellem – det giver en anden skøn nærhed :)
   Kh AC

   • Lene B skrev:
    1. april 2014 kl. 16:38

    Ja, de er stærkt vanedannende! ha! ;)

    det er da det helt rigtige at gøre, at de får kvalitets-tid hver i sær.

    kh Lene :0))

 • Dorte/familiefletninger skrev:
  31. marts 2014 kl. 09:26

  Lyder som en rigtig dejlig weekend. Jeg brugte iøvrigt din opskrift på banankage her i weekenden som lagkagebunde til min datters 4 års fødselsdag. Den blev rigtig, rigtig lækker og fødselaren var godt tilfreds trods høj feber på dagen

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2014 kl. 11:55

   Uhmm, sikke en god ide at bruge den til det! Hvad kom du mon imellem?
   Stort tillykke med din datter, håber hun havde en super skøn dag, trods feber

   • Dorte/familiefletninger skrev:
    2. april 2014 kl. 11:48

    Ja, det var det også. Jeg kom hindbærskum imellem (helt simpelt – hindbær indkogt med vanille og sukker og blendet og så blandet med flødeskum.) Bliver den kønneste lyserøde farve og så kom der så marcipan over :-)

    • Ann-Christine skrev:
     3. april 2014 kl. 10:06

     Uhmm, jeg bliver helt kagesulten nu :)

 • Nana Hecquet skrev:
  31. marts 2014 kl. 10:37

  Ja, det lyder som en dejlig weekend! Og det er da heller ikke det værste børnejob at hjælpe mor med opskriftudvikling og prøvesmagning :-)

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2014 kl. 11:55

   De elsker det – og det gør jeg også :)

 • 31. marts 2014 kl. 11:13

  Jeg tror altså snart, vi må indberette noget børnearbejde i forbindelse med den dér kogebog – kiksebagning smoothiesmagning… Det er jo helt kriminelt ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2014 kl. 11:56

   Ha ha, ja, de har det hårdt ;)

 • Bettina Kok skrev:
  31. marts 2014 kl. 13:53

  Hej Ann-Christine :)
  kæmpe stort tak for en velsmagende blog :):) Bruger virkeligt mange af dine opskrifter i hverdagen – de er bare så gode.

  Og nu vi er ved gode ting – har du en opskrift på skumfiduser? :)

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2014 kl. 11:57

   Hej Bettina,
   Tusind tak for din søde hilsen – den blev jeg rigtig glad for! :)
   Jeg er farligt fristet til at forsøge mig med hjemmelavede skunfiduser efter jeg har smagt de lækre fra gårdbutikken. Så der kommer nok en opskrift her på bloggen en dag :)
   Kh Ann-Christine

 • Else Hess skrev:
  31. marts 2014 kl. 23:05

  Ja den med skumfiduser lyder da dejligt, og hvornår udkommer din bog?

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2014 kl. 11:57

   Den kommer til efteråret – og jeg satser på slutningen af september/oktober

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.