Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/april-vil-jeg/

I april vil jeg …

April_valdemarsro

April er en dejlig måned, synes jeg –  og udover en deadline for manuskriptet til min bog, som fylder ret meget lige nu, så vil jeg også fylde den kommende måned med masser skønne ting, oplevelser og lækkerier:

 • Festligheder: Vi skal fejre en masse fødselsdage i denne måned. Foruden bloggen her, som fylder 7 år  … – så har både Martin, min mor og jeg selv fødselsdag her i april
 • Ferie: Jeg skal holde et par dages påskeferie med familien og drømmer om at bage pandekager over bål i haven.
 • Mad: Forhåbentlig lune aprildage med mulighed for at spise årets første måltider i haven og måske tænde grillen et par gange.
 • I haven: jeg elsker opstarten af en ny havesæson. Oprydning efter vinteren, æbletræerne der snart står i blomst, planlægning af bede, plante og så krydderurter, sommerblomster og måske en ekstra bærbuske eller to.
 • Serier: Jeg er i gang med serien Girls på HBO – den er skøn og jeg vil hygge mig med de sidste afsnit i løbet af april.
 • Indretning: Vi har to indretningsprojekter i gang herhjemme; projekt børneværelse, som bl.a inkludere ny køjeseng, og projekt krea-hjørne på kontoret på 1. sal. Glæder mig til at vise jer resultaterne.
 • Bøger: Jeg er stadig helt betaget af Philippa Gregorys bøger og læser lige nu den evige prinsesse.
 • Musik: Lige nu lytter jeg til Lana Del Ray, Agnes Obel, en del klassisk musik og så sætter Johan og Julie sit præg på musikvalget herhjemme med One Direction, Katy Perry og sangene fra MGP.
 • Hverdagslykke: Tage tæpper med ud i en liggestol i haven på en dag med solskin og nyde et øjeblik med årets første iskaffe.
16 kommentarer
 • Kathrine skrev:
  1. april 2014 kl. 09:18

  Kære Ann-Christine
  Det lyder som en travl men også hyggelig og spændende april måned, du skal have. Det er så fantastisk at opleve foråret spire frem. Jeg får også selv en travl og forhåbentlig spændende april måned med specialeskrivning, husrenovering og påskefri.
  Jeg vil endnu engang lige sige, at jeg synes din blog er super flot og inspirerende. Specielt indlægget i dag er simpelthen så æstetisk… Jeg er helt vild med hvordan farverne spiller sammen. Hav en rigtig god dag.
  Mange hilsner fra Kathrine :-)

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2014 kl. 12:05

   Kære Kathrine,
   Tusind tak, det er jeg super glad for at du synes!
   Det lyder som en dejlig og også ret travl april du har foran dig – det er en god kombination, når der bare er tid til at nyde det hele også og indimellem holde små rare pauser.
   Rigtig skøn forårsdag til dig
   Kh Ann-Christine

 • Navnesøsteren skrev:
  1. april 2014 kl. 09:41

  Hej – nu er det vist også på høje tid, at jeg får lagt min første kommentar. Jeg er vild med din blog og tjekker den dagligt. Den giver fantastisk inspiration til madlavningen her under min anden barsel, og jeg elsker dine ord, billeder og hyggelige hverdagsglimt. Tusind tak! Mvh Anne Christine

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2014 kl. 12:08

   Hej Navnesøster :)
   Tusind tak for at du skrev en hilsen, det er så dejligt at høre fra jer der læser med her på bloggen og jeg er rigtig glad for at høre at du finder inspiration her på siden.
   Tusind tak – og rigtig god barsel til dig :)
   Kh Ann-Christine

 • Jane skrev:
  1. april 2014 kl. 09:43

  Du skriver da bøger på rekordtid! Og jeg troede, at jeg var hurtig!! ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2014 kl. 12:13

   Gør jeg? Jeg aner det ikke … :) Er jo helt ny inden for dette felt – men jeg tror dog ikke, at jeg kommer til at gå i dine fodspor med hele 3 bøger på rekordtid ;) Det er sejt!!!

 • 1. april 2014 kl. 12:14

  Kære Ann-Christine. Hvor det glæder mig at læse, at du også synes det er festligt at holde fødselsdag :-) Jeg har også fødselsdag i april og nævnte det også på min blogs facebook side – og tænkte, at det måske var lidt for meget at kredse om sig selv. Men nu kan jeg da se, at jeg ikke er alene om at synes at fødselsdage er gode dage :-) og det er da meget rart.
  kh Jette

  • Ann-Christine skrev:
   1. april 2014 kl. 12:22

   Kære Jette,
   Jeg er omkring 5 år gammel, når det gælder at holde fødselsdag – også min egen :) Jeg elsker det og går gerne all in på glimmer, balloner med helium og festlige kager og champagne (ok, med champagne – så er jeg ikke 5 år alligevel, ha ha). Fødselsdage er dejlige dage! ;)
   Kh Ann-Christine

 • Henkogt Hverdag skrev:
  1. april 2014 kl. 15:22

  Sikke en fin blog du har her :)
  Skønne billeder! Jeg kigger nok tilbage igen en gang.

  • Ann-Christine skrev:
   2. april 2014 kl. 11:03

   Mange tak :)

 • Lene B skrev:
  1. april 2014 kl. 16:43

  Lyder som en skøn april måned, og ja, udelivet er i den grad skøn. Det giver et ekstra rum med en have, og når det bliver lidt lunere, at sidde og spise frokost og aftensmad. Men det er jo bare, at hoppe i noget varmt tøj og et tæppe omkring sig, så kan man sagtens sidde ude og nyde alt fra pandekager til is-kaffe. Uhm.

  skøn april måned.
  kh Lene. .0))

  • Ann-Christine skrev:
   2. april 2014 kl. 11:04

   Dejlig måned – elsker denne tid hvor alt spirer og træerne springer ud :)
   Kh Ann-Christine

 • Rebecca skrev:
  2. april 2014 kl. 08:25

  Hvis du har abonnement på HBO, synes jeg du skal overveje at begynde på Game of Thrones. Det er virkelig en serie man blive fanget af. Jeg er i hvert fald selv helt vild med den.
  Hilsen Rebecca

  • Ann-Christine skrev:
   2. april 2014 kl. 11:10

   Vi har den også på vores ‘must see’ liste, men tør næsten ikke gå i gang lige nu, for så opsluger den alle vores aftener ;) Lige så snart jeg har afleveret manuskript, så kører den og jeg glæder mig til at se den :)

 • Anita Aviaja skrev:
  2. april 2014 kl. 09:16

  Hej Ann-Christine!

  Det lyder som et skønt forår for dig!
  Jeg glæder mig rigtig meget til din bog udkommer :-)
  Her ser jeg også frem til lunere vejr så jeg kan komme ud og pusle med mine nye højbede som er helt tomme – og så ser jeg selvfølgelig frem til at gå på barsel til maj og bare nyde solen skinne mens jeg sidder i en havestol og venter på at lillebror/lillesøster kommer til verdenen :-)

  Glæder mig til at se billeder fra børneværelset!

  God dag herfra!

  • Ann-Christine skrev:
   2. april 2014 kl. 11:11

   Tomme højbede, som bare venter på at blive fyldt med dejlige planter er altså rart at pusle med :) Lyder som om du har en virkelig skøn sommer at gå i møde med barsel, havesyslerier og forår/sommer.
   Rigtig god fornøjelse med det hele :)
   Rigtig dejlig dag til dig
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.