Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-61/

Små glimt

tapas

♡Tapas fra Delien i Jægergårdsgade fredag aften ♡

Sidste uge var virkelig god!

Helt perfekt sammensat, faktisk og fyldt med gode aftaler, oplevelser, spændende opgaver og samtidig ikke hverken alt for hektisk eller travl. Sådan føles det i hvertfald, når jeg kigger tilbage på ugen – og kameraet bekræfter den følelse med små glimt af gode stunder.

Uanset om man deler sine små øjeblikke via en blog, instagram eller lign, om man fotografere helt for egen fornøjelse eller om man skriver dagbog eller en daglig eller ugentlig taknemmelighedsliste – så er virkelig gavnligt at give sig lidt tid til lige at stoppe op og se tilbage på alle de små fine øjeblikke.

Alle de bitte små øjeblikke som fortjener at få en lille ekstra tanke af taknemmelighed og tilbageblik. Nu var sidste uge, rigtig god og også selv når jeg indimellem føler tiden går alt for hurtigt til jeg helt kan følge med eller de gange jeg har været i en svær periode, så kan sådan ‘at samle lidt op på oplevelserne fra sidste uge’ give helt god følelse af, at der stort set altid været små fine øjeblikke indimellem.

vafler

♡ Sen morgenmad til to ♡

Torsdag mødte Martin sent og vi hyggede lidt ekstra om morgenen herhjemme, og efter han havde fulgt Johan og Julie i skole, så spise vi en lidt ekstra luksusmorgenmad for to. Vafler efter denne opskrift på bananpandekager. Toppet med skyr, nødder, kakaonibs, bananskiver og lakridspulver – og så et blødkogt æg og kaffe til.

pondus

♡ Middag på fantastiske Pondus med min søster ♡

Onsdag aften spiste jeg en helt fantastisk 3 retters menu på Pondus sammen med min højgravide smukke søster.

Så hyggeligt og rart med god tid til søstersnak, inden der om et meget kort øjeblik kommer en ny lille niece i familien. Ih, hvor vi altså glæder os til at møde hende!

i-haven

♡ Drikke kaffe og ordne lidt praktisk i haven den 1. november ♡

Jeg er som nyforelsket i vores have. Den har aldrig været mere rodet eller skramlet, men den er under omvæltning, den er vores og den bliver forhåbentlig helt fantastisk til næste sommer.

I fredags spiste jeg brunch med en veninde på Juliette, og udover snak om alverdens ting og sager, så snakkede vi også rigtig meget have … vigtige emner som kompost og sommerens havearbejde.

ludo♡ Ludo en dag efter skole ♡

Dagene med de her to er det bedste! Både weekender og hverdage.

I tirsdags var vi alle hjemme om eftermiddagen og vi havde planlagt at finde lektier frem efter skole, lave en kande te og så ellers hygge lidt med det i nogle timer. Vi kom til at spise hjemmebagte cookies og spille ludo i stedet … hvilket var helt som det skulle være den dag. Dagene er fyldt med fodbold, ridning, legeaftaler og impulsive pusterum med plads til hyggestunder skal der også være.

solnedgang-efteraar

♡ Julies billede af aftenhimmelen i tirsdags ♡

Tirsdag greb Julie mit kamera og gav sig til at knipse den smukke himmel – og fortalte at hun virkelig højt ønsker sig et rigtigt kamera i julegave.

6 kommentarer
 • Pernille skrev:
  2. november 2015 kl. 18:21

  Det lyder som en helt igennem vidunderlig uge :-)

  Jeg er lige nødt til at dele dette med dig, for jeg har totalt optur over det lige nu: jeg har lavet falafler, efter din opskrift, her til aften. Og de blev bare SÅ gode!! Det er første gang at det er lykkedes mig at lave gode falafler. I det hele taget så er dine opskrifter bare super gode:-)

  Ha’ en skøn aften:-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. november 2015 kl. 14:43

   Jubii, hvor er det altså dejligt at høre :)
   Åh altså man bliver jo bare så glad når maden bare lykkedes 100 % :)
   Tusind tak for din dejlige hilsen og dejlig dag til dig
   Kh AC

 • Tulip skrev:
  3. november 2015 kl. 16:36

  Tak for en dejlig middag, meget gerne mange flere af den slags!

  • Ann-Christine skrev:
   4. november 2015 kl. 10:52

   Mange, mange flere :)

 • Tanja skrev:
  4. november 2015 kl. 23:04

  Hej Ann-Christine.

  Tak for en dejlig livsbekræftende blog og en fantastisk kogebog ( allerede mange favorit opskrifter derfra :))

  Må lige høre hvor det fine Ludo-Spil er fra?

  Mange hilsner
  Tanja

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2015 kl. 12:05

   Tusind tak, Tanja :) Hvor er det dejligt at høre!
   Ludospillet er købt i Tiger for et par år siden, måske de har det stadig eller noget lignende
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.