Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-68/

Små glimt

bananpandekager med kakaonibs

Bananpandekager med kakaonibs, skyr og frysetørret hindbær ♡

I fredags var det præcis et år siden, at vi rejste ud på vores 4 måneders eventyrsrejse i Asien!

Vi begav os afsted hjemmefra den 22. januar og landede dagen efter i Dubai, hvor vi havde et par spændende dage inden vi rejste videre mod Asien. Først halvanden måned hvor vi rejste rundt i Vietnam, et helt fantastisk land og en kultur, som vi faldt fuldstændig for! Nogle ugers badeferie i Thailand og derfra videre til Bali hvor vi blev særligt vilde med Ubud, et par dage på naboøen Lombok, og en helt fantastisk tid på Gili bounty øerne – som vi alle fire husker som noget ganske særligt. Videre til Singapore og så afslutningsvis et par ugers rejse rundt i Malaysia, hvor vi tabte vores hjerter til Georgetown, bedst som vi ellers var ved at være næsten mætte af rejselivet og oplevelser.

Det var en drøm der blev udlevet og det var så fantastisk at være afsted med vores børn, og bare være tæt sammen så længe.

Vi har så mange gode minder og oplevelser med hjem. Der går ikke en uge, hvor der ikke dukker en lille fortælling, et minde eller en sjov episode fra rejsen op – og disse dage har både Martin og jeg en nostalgisk længsel for lige at skrue tiden et år tilbage.

I sidste uge var jeg så begejstret for sne, lys, frost og vinter – men i dag, hvor sneen er smeltet og himlen er diset grå, så længdes jeg på en og samme tid efter rejselivet rundt i verden og forår herhjemme i Danmark.

Phu Qouc Vietnam

♡ For et år siden; palmer, solskin, søde mennesker, lækker mad og bare være sammen … ♡ bergamotte

♡Bergamotte, som i dag skal trylles om til marmelade ♡ bananpandekager kakaonobs

♡ Smuk og sund morgenmad til frokost efter træning i fredags ♡ flettet hår zigzag

♡ Øver mig i fine fletninger på Julie ♡

sne og blå himmel

♡Snevejr og blå himmel … (ønsker mig lidt mere i samme stil) ♡ Grøn juice

♡ Tanker op på salater, grøn juice og vitaminer dagligt ♡ islygter i sne

♡ Islygter i sneen i sidste uge ♡

5 kommentarer
 • Mette Christiansen skrev:
  25. januar 2016 kl. 12:37

  Sikke skønne og farverige fotos. Det frisker op i det grå. Kan godt forstå I tænker på tiden for et år siden. Det tror jeg I vil gøre tit fremover. Vi var i Australien for 10 år siden med vores 3 børn. Godt nok kun i 3 uger, men jeg husker stadig afrejsedato.

  • Ann-Christine skrev:
   25. januar 2016 kl. 20:57

   Tusind tak :)
   Og det tror jeg du har helt ret i! -hvor hyggeligt at du stadig husker jeres afrejse dato – Australien er altså også noget ganske særligt, og står højt på vores familie-ønske-rejsemål :)

 • Mette Christiansen skrev:
  25. januar 2016 kl. 12:39

  Bagte da forresten dine fastelavsboller i går. De blev rigitg gode og dejen var nem at arbejde med. Hvis jeg mangler en opskrift på et eller andet forsøger jeg mig altid hos dig. Så går det aldrig galt :-))

  • Marina / cand.mor skrev:
   25. januar 2016 kl. 13:07

   Så enig med Mette! Der findes så mange madbloggere derude, men hos dig er der garanti for velsmagenhed og en gennemprøvet opskrift. Tak for dit store arbejde.

   • Ann-Christine skrev:
    25. januar 2016 kl. 20:58

    Århh, I er søde!
    Tusind tak begge to, det er vel nok dejligt at få sådan en skøn hilsen og sød kompliment :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.