Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-82/

Små glimt

Det her sommervejr kalder jo virkelig på livsnydelse for højeste gear. Der skal bare ikke så meget til i disse dage, før man bliver helt grundglad inden i. Bare helt små ting som et kig på alle de lyserøde blomstrende træer, varm mildt solskin, bare tæer i græsset, glade børn der får snavsede knæ af at spille fodbold og meget andet godt. Det er så rart!

I tirsdags var jeg først til en times pilates om formiddagen og da jeg kom hjem havde jeg lidt bageprojekter og andet sjovt planlagt – og så fik jeg sådan lyst til at spise noget sødt, varmt og sommerlækkert med rabarber. Jeg kombinerede det med en ‘morgenmad til frokost’ menu, lidt scrambled eggs, en grøn smoothie og en kaffe til – skøn efter træning mad ;)

morgenbord
♡ Weekend morgenbord ♡

Sikke en dejlig lang weekend – selv om det er mandag, så er søndagsfølelsen i top og vi hygger her pinsemandag med sent morgenbord, hvor Julie leger, at hun ejer denne fine morgenmadsrestaurant, som både byder på hjemmelavet rabarberkompot, som hun helt selv har lavet blot med en smule guidet vejledning. Dertil denne müsli, ymer, bær, scrambled eggs, bacon og kaffe – naturligvis!
Skøn start på dagen.

Nu lidt oprydning, så lidt mere kaffe og noget snak om køkkendrømme og planlægning af det rum vi er mest i, og ellers skal dagen vist bruges på at bygge lidt mere Lego (det er blevet et hit igen efter næsten et halvt års pause), lidt boglæsning, måske en lille lur og andre hyggelige små ting.

tulipaner

♡ tulipanerne i vores have ♡

Jeg er ret vild med de tre varianter tulipaner vi plantede i efteråret, og lige ved siden af dem står en pæon, som måske endelig vil blomstre i år.
middag

♡ middag med venner og forholdsvis godt grillvejr ♡

Lørdag aften med grill i haven og middag indendørs – og snak og hygge til ud på natten – og børn der hyggede, legede og ikke kom ordentlig tid i seng for en gangs skyld. Så hyggeligt og en smule mat i sokkerne (og hovedet) i går – men så er det jo ekstra rart at have en ekstra bonus “søndag” i dag.
molly

♡ at putte i ske med denne lille uldtot ♡
buketter
♡ æbleblomster og fine lyserøde tulipaner ♡
mormorsalat

♡ grøn salat med denne mormor dressing og hindbær ♡

12 kommentarer
 • Heidi Kokborg skrev:
  16. maj 2016 kl. 16:48

  Hvor ser den morgenbord altså bare skønt ud! Og hvor er Julie sød :)

  • Ann-Christine skrev:
   17. maj 2016 kl. 16:35

   Ja, hun er så cute ♥ og fyldt af gode ideer og påfund

 • Humanisten skrev:
  16. maj 2016 kl. 17:07

  Hyggeligt at få et lille indblik på denne måde, og fantastiske billede. Det ser fantastisk ud jo :)

  • Ann-Christine skrev:
   17. maj 2016 kl. 16:36

   Tusind tak :)

 • Rikke skrev:
  17. maj 2016 kl. 19:40

  det ligner en skøn pinse, i hvert fald er det dejlige billeder.
  Kh Rikke

  • Ann-Christine skrev:
   18. maj 2016 kl. 12:33

   Det var dejligt og afslappende :)
   Håber også din pinse var god!
   Kh AC

 • Kamilla skrev:
  14. marts 2018 kl. 05:05

  Hej : )
  Undskylder at jeg lige skriver her, men … jeg leder desperat efter din cheesecake! Tager jeg fejl, eller har der ikke tidligere været en cheesecake opskrift på Valdemarsro.dk? ?

  • Ann-Christine skrev:
   14. marts 2018 kl. 18:05

   Det har endnu aldrig været en cheesecake her på bloggen – men det skal nok komme ♡

   • Kamilla skrev:
    14. marts 2018 kl. 18:46

    Whaaat ? Er du sikker ? Min søn og jeg plejer at joke med, at hver gang vi googler en opskrift OG bruger den, så er den fra Valdemarsro, så var 100 % sikker på, at den kom fra dig! Den var så nem, men nu væk! Så må vi vente på din ?

    • Ann-Christine skrev:
     14. marts 2018 kl. 20:33

     Jeg er vild med den joke ;) ♡ – og at I er glade for mine opskrifter hjemme hos jer!
     – og så må jeg da vist hellere få gjort noget ved en cheesecakeopskrift snart. Nogen bestemt smag I drømmer om? (så kunne jeg jo lige blive lidt inspireret af det, måske) :)
     Kh AC

     • Kamilla skrev:
      15. marts 2018 kl. 19:42

      Hej AC. Tak for dine respons, dejligt at blive hørt ? Jeg fandt ENDELIG opskriften på nettet. Det der er fantastisk – for mig – er, at den er super enkel uden alt for mange dikkedarer som æggehvider og what not : ) Den er fra en norsk side, så den bruger gelepulver (som de bruger en del af heroppe) I ostecremen er der smag af citron og ovenpå er det hindbær ? Kh Kamilla

      • Ann-Christine skrev:
       16. marts 2018 kl. 12:36

       Hvor godt at du fandt den♡
       Den lyder skøn og jeg er så småt begyndt at tænke mulige cheesecake variationer, så mon ikke der kommer noget herfra inden alt for længe også ;)
       Dejlig dag til dig
       Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.