Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-86/

Små glimt

morgenmad

♡Morgenmad i går med bl.a disse french toast

Jeg sidder med maling på fingrene og skriver indlægget her, inden jeg suser afsted til byggemarkedet for at hente en bøtte maling mere – den første lille bøtte rakte alligevel ikke helt … jeg er ved at sætte havebord i stand. Og det bliver så pænt! Jeg elsker sådan nogle hyggelige indretningsprojekter. Det er et nemt projekt, men med tørretider og den slags mellem maling, fugemasse osv, så tager det alligevel lige nogle dage. I kan i øvrigt se bordet i sin oprindelige stil længere nede i indlægget her og så kommer der lige snart et indlæg med step by step DIY.

Sidste uge var helt hverdagsfin med skoleliv, madpakker, fodboldtræning og aftensmad i haven de fleste dage. Har fået for vane at kigge vejrudsigt hver morgen og tror altså jeg dropper den vane igen – for man bliver jo helt skuffet, når den melder om skyer og under 20 grader og langt de fleste dage viser sig jo alligevel til at være ganske glimrende med sol indimellem og lunt nok til bare tæer.
Lørdag havde vi besøg af Anne og hendes søde familie til middag i haven. Mega hygge aften, hvor børnene bare klikkede fra starten, legede, grinede, fjollede så herligt hele aftenen og vi voksne sad med tæpper, stearinlys og snakkede i timevis til det blev mørkt og stjerneklart.

Glæder mig sådan til at sommerferien starter om 2 uger og vi kan have mange flere dage i træk af den slags, hvor man kan vågne langsomt om morgenen og lade børnene lege til de ikke orker mere om aftenen. Grillaftener og have gode venner på besøg, lege vandkamp, tænde bål, have gode snakke med Martin om aftenen i haven, mens solen går ned og bare sådan i det hele taget være lidt langsom i tempoet.
blå himmel

♡Blå himmel med kunstfærdige hvide skyer ♡
kakkelbord

♡ optur over vores nyindkøbte kakkelbord ♡

Jeg er i fuld gang med at restaurere det, slibe ned, male, sætte nye klinker i osv – det bliver sååååå fint et havebord! Og jeg glæder mig vildt meget til at dele den DIY med jer senere på ugen.
french-toast

♡ mere french toast, uhmmm og de første jordbær fra haven ♡

chokolademad

♡ favorit chokolademad – groft hakket hvid og mørk valhrona ♡

sangria opskrift

Hver fredag har vi tradition for fredagsslik herhjemme hos os. Jeg har vist nævnt det før her på bloggen, men det startede en uge efter Johan og Julie var startet i børnenehave for 4 år siden (gisp), så kom Julie hjem en fredag og sagde glad, bestemt og forventningsfuld; “i morgen er det fredag og så skal vi se Disneyshow og spise fredagsslik. Dét glæder jeg mig til, mor!”

Julie havde nemlig opsnappet den vigtige information fra en af de ældre børn, og så var det ligesom indført i vores familie også … Ret hyggeligt!

Nogle gange laver vi hjemmelavet slik, bager en kage eller lign. Derudover er det en fast tradition at købe bland selv slik fra de fristende farvestrålende sortiment i Brugsen. Her må Johan og Julie vælge 10 slik hver og de bliver virkelig valgt med stor omhu. Johan er forfalden til lakridser, og vælger gerne 10 forskellige stykker lakrids. Julie derimod elsker farvestrålende, sødt og surt slik – og hjemmelavede kandiseret rabarber faldt lige i hendes smag.

3 kommentarer
 • Petitflora skrev:
  13. juni 2016 kl. 14:59

  Uhmm det ser så lækkert ud det hele ♥
  Ja, lad os håbe der snart kommer mange flere sommer dage – Vi har tændt for varmen til morgen igen !!!
  Spændende projekt med dit havebord, glæder mig til at se det færdigt.
  Kh Anja

  • Ann-Christine skrev:
   13. juni 2016 kl. 18:03

   Uhh, det kan du virkelig også tro at jeg håber – har slet slet ikke fået nok sommer endnu. :)
   Jeg glæder mig også til at få det færdigt, regnvejr i dag har lige bremset processen en smule. Men håber at jeg kan komme videre med det i morgen ;)
   Kh AC

   • Petitflora skrev:
    13. juni 2016 kl. 19:24

    Jeg er helt enig, vi skal have MEGET mere sommer ♥
    Lad os håbe det snart kommer, så du kan komme videre.
    Kh Anja

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.