Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smoothie-med-passionsfrugt-mango-og-mynte/ Drikkevarer Smoothie

Smoothie med passionsfrugt, mango og mynte

Den seneste tid har denne smoothie blevet nydt en del her på matriklen. Nøj, den er god! Den både smager af og udstråler sol og sommer. Fyldt med mango, mynte, passionsfrugt og bananer – Kan varmt anbefales. I dag snuppede jeg den til frokost, helt praktisk for så kunne jeg arbejde samtidig. Det er første arbejdsdag efter en lang påskeferie og der er nok at gå i gang med, og da jeg gerne lige ville klemme en løbetur ind i programmet også, så var der ikke tid til mere end en smoothie, samt lidt tomater, mandler og gulerødder, indtaget ved skrivebordet bag computeren. Hvis jeg skal være helt ærlig, så elsker jeg at arbejde mens jeg spiser frokost, ikke særlig zen-agtigt. Men jeg synes det er hyggeligt!

Det har været en dejlig ferie. Hele 16 dage sammen med krudtuglerne og på trods af at vejret ikke har været så forårsagtigt som vi kunne ønske os det, så har vi nydt det. Bare at være sammen. En masse påskefrokoster og aftaler, men også tid til at lave ingenting.

PT5MPT5M4

Smoothie med passionsfrugt, mango og mynte

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Antal4 glas
Ingredienser
  • 1 mango, moden
  • 1 passionsfrugt
  • 1 banan, moden og gerne frossen
  • 2 spsk hyldeblomstsaft
  • 1 frisk mynte, 20 blade herfra
  • 0,50 liter mælk, efter eget valg
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne og nyd straks.