Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/toemmermaendsmad/

9 x lækre opskrifter på tømmermændsmad 1. januar

bedste nachos

☆ Luksus nachos ☆

Dagen efter nytårsfesten er der en vis tradition for comfort food, hyggesnacks, gode film og meget gerne en hel dag i nattøj, inden hverdagen lurer lige om hjørnet. Det må være ganske passende, at søndag og første dag i det nye år er helt og aldeles hyggelig og afslappende …
– også selv om nytårsaften måske knap og nap er en vild fest til langt ud på natten, men mere en børnevenlig familiemiddag med god mad, spil og et par enkelte glas vin. Umiddelbart forventer jeg ikke selv de store tømmermænd den 1. januar – men alligevel skal der planlægges en comfortlækker ret til den første dag i det nye år.

Uanset om I har planer om en virkelig festlig aften, med cocktails, dans og bobler til langt ud på natten eller som os har planer om en mere rolig aften – så har jeg her nogle gode bud på lækre retter, snacks og lækkerier, som med garanti er tømmermændsmad og lindrende dagen derpå. Opskrifter som er ualmindelige perfekte til en dag på langs med gode film, kram og egen-omsorg.

Enkelte retter kan med fordel forberedes i forvejen og andre er temmelig enkle at bikse sammen, når der blot er handlet ind til dem.

Hjemmelavet dip til chips - opskrift

☆ 3 x hjemmelavet dip til chips ☆

De tre dips er lavet på nul komma fem, men ved man på forhånd at dagen godt kan blive hård – så kan de fint forberedes i forvejen og blot opbevares på køl.

chili cheese tops ostekugler

☆ Chili cheese tops 

Disse chili cheese tops er nok for dem, der ikke har så tungt hoved. I hvertfald hvad gælder tilberedning – til gengæld er de som sendt fra himlen til de der har lidt tømmermænd.

popcorn opskrifter

☆ 3 x lækre popcorn opskrifter ☆

Nemt og stjernelækkert – tre lynhurtige hacks til at forvandle de traditionelle saltede popcorn til en luksusversion.

mexi bowl opskrift

☆ Mexi bowl 

Sådan får man spist salat den første januar, mens man nyder det lækreste treat fra smovset mexi-mad. Så lækkert og tilmed sundt.

Aussie Burger spejlæg

☆ Aussie burger ☆

Den ultimative greasy forkælelsesburger! Har I ikke smagt den endnu, så kan det være den skønneste måde at starte det nye år. Kombinationen af burger, ananas, og spejlæg lyder måske helt skør – men jeg lover jer at I vil elske den!

Polenta fritter

 Super sprøde polentafritter ☆

Polenta rimer måske ikke umiddelbart på sprøde fritter. Men ikke desto mindre er disse nok de sprødeste fritter jeg til dato har smagt – de kan fint forberedes dagen før og skal så blot skæres ud og bages i ovnen. Vildt lækkert med god dip eller mayo til.

Huevos Rancheros mexicansk

☆ Huevos Rancheros – mexicansk bønnegryde ☆

En varmende hyggeret, som dufter, smager og ser fantastisk ud. Når der er lidt mere overskud til årests første aftensmenu – eller hvis man er vaks og tilbereder den dagen i forvejen. Så er der slet, slet ingen grund til at hente take away

Grønskål

☆ Grønskål – aka grøn smoothie, som smager dejligt! ☆

Måske ikke lige comfort lækker hyggemad – men hvis man kan lokke sig selv til at drikke et glas af denne lækre grønskål, så får kroppen lige et godt skud vitaminer, mineraler og energi til at komme godt gennem dagen. Og jeg lover den smager altså dejligt! Snup den evt senere på dagen efter et af de mere ‘salte’ måltider i dette indlæg.

2 kommentarer
 • 29. december 2016 kl. 12:38

  Hold nu op, hvor ser det lækkert ud alt sammen – jeg får næsten lyst til at have tømmermænd;-)

  • Ann-Christine skrev:
   30. december 2016 kl. 16:51

   Haha, ja ik´
   Jeg tror nu heller ikke vi får tømmermænd 1. januar – men har alligevel købt ind til at lave en toplækker mexi bowl og spise popcorn til en god film sammen

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.