Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/inspiration-til-aarets-nytaarsmenu/

Inspiration til årets nytårsmenu – 2016

Årets sidste dag skal traditionen tro fejres med god mad og masser af bobler og jeg tænkte at jeg det kunne være helt hyggeligt at dele lidt inspiration til årets nytårsmenu, cocktails og kransekagebagning …

Det kunne være rigtig hyggeligt at høre, hvad der er på jeres Nytårsmenu i år – så del endelig jeres nytårsmenu i kommentarfeltet herunder indlægget

snacks nytår

Snacks til Nytårstalen

forret nytår

Forret

hovedret nytår

Hovedret

dessert nytår

Dessert og kransekager

cocktails nytår

Drinks og Cocktails

kransekagetårn

Kransekagen til midnat

Kransekage hører jo næsten til, når det nye år skal skåles ind i en boblende semi-sec cava, demi-sec champagne eller anden sødmefyldt boblende drik.

Vælg meget gerne altid de søde bobler til kransekagen og de mere tørre sprøde bobler til dronningens nytårstale.

natmad nytårsaften

Natmad

12 kommentarer
  • Grethe skrev:
    28. december 2016 kl. 10:55

    Hej AC.
    Wauw…for lækker lækker nytårs af mm.
    Vil du give lidt natmadsinspiration osse?
    Rigtig godt nytår til dig og dine kære.
    Kh. Grethe.

    • Ann-Christine skrev:
      28. december 2016 kl. 11:20

      Hej Grethe,
      Tusind tak – og god ide med natmad, det føjer jeg da lige til i indlægget om lidt :)
      Rigtig godt nytår til jer
      Kh AC

  • Kathrine skrev:
    28. december 2016 kl. 19:02

    Kære AC

    Super inspirerende og hyggeligt at læse dine forslag til nytårsmenuen. Jeg håber, I får en rigtig festlig og hyggelig aften.

    Min nytårsaften skal fejres med min kæreste derhjemme. Vores kat er bange for fyrværkeri, så vi er hjemme ved ham hele dagen og aftenen, hvor vi så laver dejlig mad og hygger. Når fyrværkeriet er ovre efter midnat, går vi på besøg ved vores naboer.

    Vores menu er:

    Til dronningen: Saltstænger… – jeg ved det er totalt retro / tacky, men det er en tradition fra min kærestes barndom :-)

    Forret: Din opskrift på chili cheese tops. Vi har aldrig lavet dem før, og vi GLÆDER os.

    Hovedret:
    – Hasselbagte kartofler
    – Langtidskogt rødvinsfond
    – Jamie Olivers mozzarellasalat med creme fraiche og grillet chili
    – Jamie Olivers salat med stegte bladsalater, artiskok og rød grape
    – Grillede, røde pebre
    – Dine langtidsbagte tomater

    Dertil skal min kæreste have Beef Wellington med oksemørbrad fra Johannesminde (jeg er vegetar).

    Dessert: New York style cheesecake.

    Hygge til aftenen: Chips og kransekage.

    Vi spiser ikke natmad hjemme, da vi altid er ovre ved naboerne på det tidspunkt.

    Tusind tak for endnu et år med din fantastiske blog. Jeg glæder mig til næste år <3

    • Ann-Christine skrev:
      30. december 2016 kl. 16:41

      Pragtfuld menu! Jeg blev helt sulten af at læse den :) Tak for at dele, det var god inspiration
      Rigtig godt nytår til dig og tusind tak for din søde hilsen♡
      Kh AC

  • Catrine skrev:
    28. december 2016 kl. 22:49

    Forret: avocado, rejer, cremefraiche, dild.
    Hovedret: vi kan ikke beslutte om det skal være højreb med hasselbagte kartofler, salater og bearnaise. Eller om det skal være ovnbagt laks.
    Dessert: nøddekurve med is og en masse bær
    Klokken 12: hjemmebagte kransekagestænger, nogle med nougat, nogle uden. Det er så nemt.
    Natmad: små søde madder med laks.
    Godt nytår til alle ????

    • Ann-Christine skrev:
      30. december 2016 kl. 16:42

      Uhmm, hvor lyder det godt ♡
      Rigtig godt nytår

  • Tarkoflen skrev:
    28. december 2016 kl. 22:59

    Vi smutter i sommerhus med to hold venner og børn, så vi får os en lidt forlænget nytårs weekend, og det bliver så skønt!
    Menuen nytårsaften står på
    Forret: Moules marinières
    Hovedret: sous vide marmoreret oksefilet med sprøde kartofler, bønner i seranoskinke, grønne asparges, svampe, svampemayo og rødvinssauce
    Dessert: chokoladefondant med vaniljeis og hindbærcoulis
    Natmad: chili con carne
    Og så selvfølgelig hjemmelavet kransekage
    Ja jeg er jo en sucker for køkkenudstyr, så jeg fik en anova sous vide i julegave ??? og den skal testes :)

    • Ann-Christine skrev:
      30. december 2016 kl. 16:44

      Uii, hvor skønt med sådan en sous vide! Håber du bliver glad for den :)
      Og sikke en skøn, lækker nytårsmenu I har planer om ♡
      Rigtig godt nytår til jer
      Kh AC

  • Viola skrev:
    29. december 2016 kl. 10:27

    Vi bliver hjemme med vores 2-årige, da jeg er temmelig gravid og har svært ved at overskue at være vågen til mere end kl 21:00 (indsæt abe der holder sig for øjnene).
    Vi skal have laksetatar på blinis til forret, en god bøf, bearnaise og fritter til hovedret og købte desserter fra Chokolade fabrikken (hvis du kommer forbi Skanderborg er de altså et besøg værd!!).
    Rigtig godt nytår!

    • Ann-Christine skrev:
      30. december 2016 kl. 16:49

      Jeg måtte fluks ind og tjekke ‘Chokoladefabrikkens’ hjemmeside – og kan slet ikke forstå at jeg ikke har hørt om det sted før. Det skal vi helt sikkert besøge næste gang vi er i Skanderborg og et smukt forbi til sommer og smage deres softice :)
      Tak for tippet!
      Jeres nytårsaften lyder simpelthen så dejlig og hyggelig – vi har også haft et par stykker i den stil – helt stille og hyggelige med god mad. Så dejligt!
      Rigtig godt nytår
      Kh AC

  • Hanne skrev:
    29. december 2016 kl. 20:52

    Kære AC

    Hos os bliver vi bare 4 til nytår, min mand og jeg og vores børn på 2 og 6 år.
    Børnene er ikke de store aftensmad-spisere og vil hellere lege end sidde til bords, så vores menu står på jomfruhummersuppe med friskbagt brød til forret, tapas til hovedret (ost, pølse, brød, laks, pesto osv), vi kan alle gå til og fra bordet og nippe, desserten er hjemmelavet daimis med krymmel og vafler til. Saltstænger til dronningen og bagerens kransekage med nougat til kl. 12. Vores børn kan ikke holde sig vågne til midnat så tanken er at vi voksne hygger med lidt mere tapas og god vin når de sover. Rigtig godt nytår til dig og din familie og tak for en altid dejlig og inspirerende blog. Kh Hanne

    • Ann-Christine skrev:
      30. december 2016 kl. 17:03

      Hej Hanne,
      Det lyder bare helt vildt hyggeligt – og rigtig rart med sådan en aften der kan passes til, så det er lidt festligt for børnene og for de voksne når børnene er puttet
      Rigtig godt nytår til jer og tusind tak for din søde hilsen
      Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.