Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/inspiration-til-aarets-nytaarsmenu/

Inspiration til årets nytårsmenu – 2016

Årets sidste dag skal traditionen tro fejres med god mad og masser af bobler og jeg tænkte at jeg det kunne være helt hyggeligt at dele lidt inspiration til årets nytårsmenu, cocktails og kransekagebagning …

Det kunne være rigtig hyggeligt at høre, hvad der er på jeres Nytårsmenu i år – så del endelig jeres nytårsmenu i kommentarfeltet herunder indlægget

snacks nytår

Snacks til Nytårstalen

forret nytår

Forret

hovedret nytår

Hovedret

dessert nytår

Dessert og kransekager

cocktails nytår

Drinks og Cocktails

kransekagetårn

Kransekagen til midnat

Kransekage hører jo næsten til, når det nye år skal skåles ind i en boblende semi-sec cava, demi-sec champagne eller anden sødmefyldt boblende drik.

Vælg meget gerne altid de søde bobler til kransekagen og de mere tørre sprøde bobler til dronningens nytårstale.

natmad nytårsaften

Natmad

Spørgsmål til opskriften?

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.

Kommentarer
  • Hanne:
    29. december 2016 kl. 20:52

    Kære AC

    Hos os bliver vi bare 4 til nytår, min mand og jeg og vores børn på 2 og 6 år.
    Børnene er ikke de store aftensmad-spisere og vil hellere lege end sidde til bords, så vores menu står på jomfruhummersuppe med friskbagt brød til forret, tapas til hovedret (ost, pølse, brød, laks, pesto osv), vi kan alle gå til og fra bordet og nippe, desserten er hjemmelavet daimis med krymmel og vafler til. Saltstænger til dronningen og bagerens kransekage med nougat til kl. 12. Vores børn kan ikke holde sig vågne til midnat så tanken er at vi voksne hygger med lidt mere tapas og god vin når de sover. Rigtig godt nytår til dig og din familie og tak for en altid dejlig og inspirerende blog. Kh Hanne

    • Ann-Christine:
      30. december 2016 kl. 17:03

      Hej Hanne,
      Det lyder bare helt vildt hyggeligt – og rigtig rart med sådan en aften der kan passes til, så det er lidt festligt for børnene og for de voksne når børnene er puttet
      Rigtig godt nytår til jer og tusind tak for din søde hilsen
      Kh AC

  • Viola:
    29. december 2016 kl. 10:27

    Vi bliver hjemme med vores 2-årige, da jeg er temmelig gravid og har svært ved at overskue at være vågen til mere end kl 21:00 (indsæt abe der holder sig for øjnene).
    Vi skal have laksetatar på blinis til forret, en god bøf, bearnaise og fritter til hovedret og købte desserter fra Chokolade fabrikken (hvis du kommer forbi Skanderborg er de altså et besøg værd!!).
    Rigtig godt nytår!

    • Ann-Christine:
      30. december 2016 kl. 16:49

      Jeg måtte fluks ind og tjekke ‘Chokoladefabrikkens’ hjemmeside – og kan slet ikke forstå at jeg ikke har hørt om det sted før. Det skal vi helt sikkert besøge næste gang vi er i Skanderborg og et smukt forbi til sommer og smage deres softice :)
      Tak for tippet!
      Jeres nytårsaften lyder simpelthen så dejlig og hyggelig – vi har også haft et par stykker i den stil – helt stille og hyggelige med god mad. Så dejligt!
      Rigtig godt nytår
      Kh AC

  • Tarkoflen:
    28. december 2016 kl. 22:59

    Vi smutter i sommerhus med to hold venner og børn, så vi får os en lidt forlænget nytårs weekend, og det bliver så skønt!
    Menuen nytårsaften står på
    Forret: Moules marinières
    Hovedret: sous vide marmoreret oksefilet med sprøde kartofler, bønner i seranoskinke, grønne asparges, svampe, svampemayo og rødvinssauce
    Dessert: chokoladefondant med vaniljeis og hindbærcoulis
    Natmad: chili con carne
    Og så selvfølgelig hjemmelavet kransekage
    Ja jeg er jo en sucker for køkkenudstyr, så jeg fik en anova sous vide i julegave ??? og den skal testes :)

    • Ann-Christine:
      30. december 2016 kl. 16:44

      Uii, hvor skønt med sådan en sous vide! Håber du bliver glad for den :)
      Og sikke en skøn, lækker nytårsmenu I har planer om ♡
      Rigtig godt nytår til jer
      Kh AC

  • Vis alle 12 kommentarer

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.