Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/lakserilette/

Lakserilette

Lakserilette er virkelig lækker som en del af en super nem og let aftensmad.

Vi spiste lakseriletten i hjemmebagte boller, med agurkeskiver og salatblade.

Lakserilette vil også være et hit som en del af et større (påske)frokostbord eller til julefrokosten – fx sammen med denne lækre hønsesalat. Også perfekt som en skøn let forret, i bagels, på ristet rugbrød og smager dejligt i madpakker

PT10M

Lakserilette

4 pers.     10 min.
4 pers.
Ingredienser
  • 200 g varmrøget laks
  • 1/2 dl cremefraiche eller yoghurt natural
  • 3 spsk mayonaise
  • 2 spsk citronsaft
  • 1/2 tsk sennep, gerne dijon
  • 1 dl finthakket purløg og dild
  • friskkværnet peber og salt
Udskriv opskrift
10 min.
Fremgangsmåde

Mos laksen let med en gaffel og rør den sammen med cream fraiche, mayonaise, citron, purløg og smag til med sennep, friskkværnet peber og en smule salt. Anret i en skål og drys med purløg.Smager fantastisk på ristet rugbrød, anrettet som forret på julesalat eller som fyld i en sandwich.