Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/laksetatar/

Laksetatar

Laksetatar med æble på en bund af cremet avocado smager så dejligt og er en smuk servering til forret året rundt. Perfekt til både påskefrokosten, sommermiddagen og til nytårsaften og meget andet godt.

Det smager simpelthen så lækkert! Krydret og mildt, med cremet laks og avocado i kombination af små sprøde stykker æble og agurk!

Jeg holder også meget af retten som en let hovedret med godt brød til og en god grøn salat. I det hele taget er det en herlig opskrift og ret, som er skøn året rundt.

Prøv også: alle mine bedste opskrifter til påske >>

PT30M

Laksetatar

Tid i alt30 min.
Arbejdstid30 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 300 g laks, i små tern
  • 100 g koldrøget laks, i små tern
  • 1 æble, i små tern
  • 2 forårsløg, finthakket
  • 75 g agurk, i små tern
  • 1 håndfuld kørvel, finthakket
  • 0,50 tsk dijon sennep
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 øko citron, fintrevet skal og saften herfra
  • 2 avocado, skåret i små tern
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 0,50 håndfuld kørvel
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Vend laks, røget laks, æbletern, forårsløg og agurk sammen i en skål.
Rør en marinade sammen af kørvel, sennep, olivenolie, citronsaft, fintrevet citronskal, salt og peber og rør 2/3 af det i skålen med laks og smag godt til.

Vend den anden 1/3 af marinaden med avocadotern.

Sæt en lille portionsring på tallerken til portionsservering og fordel først avocado i ringen. Pres det lidt sammen, så det ligger jævnt og pænt. Fordel laksetatar ovenpå, tag anretterringen af og drys med lidt krydderurter.