Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lakserilette/

Lakserilette

Lakserillette er lækker til forretter, små blinis, påskefrokost, julefrokost og tilmed helt enkelt i en hjemmebagt sandwichbolle med salat og skiver af agurk. Den smager også super lækkert på rugbrød og er godt som fiskepålæg i madpakken.

En meget anvendelig opskrift og ret, som er skøn året rundt.
Prøv også at server den på et stort fad med rejer, æg og friske lyndampeede asparges eller anrettet på en god grøn salat.

Prøv også: alle mine bedste opskrifter til påske >>

PT10M

Lakserilette

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed2 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 200 g varmrøget laks
  • 0,50 dl cremefraiche 38%
  • 3 spsk mayonnaise
  • 0,50 øko citron, fintrevet skal og saften herfra
  • 0,50 tsk dijon sennep
  • 1 håndfuld purløg, finthakket
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv 
Fremgangsmåde

Mos laksen let med en gaffel og rør den sammen med cremefraiche, mayonnaise, citronskal og saft, purløg, dild og smag den godt til med sennep, friskkværnet peber og lidt salt.

Anret i en skål og drys med purløg eller dild.