”Det her må absolut være den bedste yoghurt i hele verden, Mor!” sagde Julie jublende, da jeg serverede denne yoghurt til morgenmad. Med den begejstring, så tænker jeg, at det er en yoghurt der vist kommer til at finde vej til morgenbordet igen her i weekenden. At starte dagen med verdens bedste yoghurt, det er altså slet ikke så tosset.
Yoghurten ser super fin ud i farverne og min lille datter kan virkelig godt lide, når ting også er pæne at se på. Så det er helt sikkert et stort plus i sig selv!
Jeg er enig med Julie i, at yoghurten smager fantastisk og det tager tilmed kun et par minutter at anrette, hvis man lige har lavet müsli og hindbærsirup i for vejen.
Jeg har brugt:
- Yoghurt natural (skyr, A38, Ymer mv er også dejligt!)
- Müsli fra denne opskrift
- Mosen fra hindbærsirup i denne opskrift
Og bare lagt det hele skiftevis lag på lag i et glas.
Hvor ser det hyggeligt ud og altid skønt når husets smagsdommere er tilfredse :-). Rigtig god weekend!
Ja, det er dejligt, når de jubler :)
Rigtig god weekend til dig
Sådan et glas yoghurt har jeg også fået til morgenmad et par gange denne uge – dog med rødgrød i. Jeg synes, at det ser så fint ud, men min lille datter foretrækker, at yoghurt og frugt bliver rørt sammen , så det hele får en fin lyserød farve.
Uhmm, med rødgrød! Det lyder skønt :)
Julie kan også rigtig godt lide når det hele har en fin lyserød farve
Så har jeg lavet det klart til i morgen tidlig. Vi afprøver med skyr. Tak for inspiration.
Hvor ser det bare lækkert ud! :-)
Det skal jeg prøve at lave til fødselsdagsbrunch i morgen!
Skal mosen fra hinbær sirup’en være koldt når det anrettes med yogurten?
Altså er det en god ide at forberede det aftenen før, eller er det bedst varmt? :-)
Hov, nu kom jeg lidt sent på banen her … håber det er gået fint alligevel og at I havde en skøn brunch
Begge dele har fungeret fint hos os. Både koldt fra køleskabet og frisktlavet og stadig lunt.