Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/hindbaersirup-med-vanilje-i-en-raspberry-latte/

Hindbærsirup med vanilje i en raspberry latte

Hjemmelavet hindbærsirup er virkelig anbefalesværdig!

Tror næsten det er min yndlingsversion af de hjemmelavede sirupper – hvis jeg absolut skal vælge – men der er jo altså mange der er gode.

Hindbærsirup smager af sol, sommer og er bare helt vidunderlig

PT25min

Hindbærsirup med vanilje

2 dl    25 min
2 dl
Ingredienser
  • 2 dl frosne hindbær
  • 1 vaniljestang
  • 2 dl rørsukker
  • 1 dl vand
Udskriv opskrift
25 min
Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud, rør dem godt ud i 2 spsk rørsukker så vaniljekornene skilles smukt fra hinanden. Kom alle ingredienser i en gryde, varm op til det koger og lad det koge i 10-20 minutter. Hold øje med det. Det skal ikke tykne for meget. Tag løbende en prøve op og lad den køle af på en tallerken – tjek om konsistensen er korrekt sirupsagtig. Er det blevet for tykt røres en smule vand i.

Si hindbærmosen fra og opbevar siruppen i en lille flaske i køleskabet. Brug det til hindbærhjerter på en latte, rørt i skyr, på vaniljeis, til pandekager, frugtsalat, på en ostemad, eller alene på en nybagt bolle – det smager helt og aldeles fantastisk!