Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/koleskabsgrod-nem-og-laekker-kold-grod/ Brunch Grød, Morgenmad

Køleskabsgrød

Køleskabsgrød er både nemt og lækkert og da jeg skrev om mandelmælk i sidste uge, fik jeg sådan lyst til at prøve at bruge den grove mandelmasse i en kold køleskabsgrød. Så jeg tilføjede chiafrø, lidt havregryn, lidt hørfrø, lidt gojibær og så toppe det hele med mandelmælk. Bare sådan lidt på slump med det hele og man kan jo komme hvad som helst i en køleskabsgrød – hakkede nødder, gryn, kerner, frø, en fint hakket dadel eller abrikos og nyde det med friske bær eller frugt.

I køleskabet natten over og så spiste jeg denne dejlige portion til min morgenmad i dag. Dejlig mild og lækker smag af mandler og så er køleskabsgrød en morgenmad, som mætter godt og længe.

PT10HPT10M1

Køleskabsgrød

Tid i alt10 timer
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed2 dage
Antal1 pers.
Ingredienser
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 dl havregryn, finvalset
  • 1 spsk hørfrø
  • 10 mandler, finthakket
  • 1 dadel, finthakket
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 0,50 tsk kanel, eller kardemomme
  • 3 dl mandelmælk
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør det hele sammen, stil på køl og nyd næste morgen.

Køleskabsgrøden kan evt røres op med yoghurt naturel eller skyr næste morgen og toppes med bær, nødder, kerner, frugt, frø eller lign.