Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/2013-smaa-glimt/

GODT NYTÅR! – med 2013 i små glimt

kalender-2013

2013 har været et fantastisk år!

Året har for vores vedkommende været fyldt med både planlagte og overraskende oplevelser. Med gamle og nye traditioner og med familielivet, hverdagen, rejser og mange, mange ekstra skønne oplevelser sammen. Det har været et rigtig godt år! Livet er ikke altid en dans på roser og kan indimellem byde på stormvejr – og når man også har oplevet det, så sætter man måske ekstra pris på at have fokus på alle de små fine ting. Vi har i hvertfald virkelig nydt dette år – og vi glæder os meget til alt det dejlige, som 2014 kommer til at byde på. Vi tror på, at det kommer til at indeholde en masse godt.

Jeg vil også gerne lige benytte denne årets sidste dag, til at sige et helt særligt tak til alle jer, der læser med herinde. Jeg sætter stor pris på alle jeres søde kommentarer og likes, både her på bloggen, og på instagram, facebook osv. Jeg startede Valdemarsro for 6 1/2 år siden, med henblik på, at kun de allernærmeste skulle læse med og var dengang lidt hemmelig omkring at jeg bloggede …
Der er sørme sket meget siden da, og det er jeg enormt taknemmelig over! Og i særdeleshed over, at I har lyst til at læse med og bidrager til at gøre det hele til en dejlig oplevelse, for både mig og jer.

Jeg glæder mig meget til at følges videre i 2014 og jeg håber, at det bliver et særligt fint år, som byder på en masse godt for os alle.

Og nu til 2013 – i små glimt og billeder …

citrus-dessert1

Startede året med sunde retter, masser af træning og med at vænne mig til livet som nystartet fuldtidsselvstændig. Har planer om også at starte 2014 med fokus på masser af sunde retter og træning. Rar tanke og handling, efter en på alle måder meget sød jul.

fastelavnsboller1

I sødt selskab var jeg også i februar, hvor jeg var i Go´Morn Danmark og bage de lækreste fastelavnsboller. Opskriften bliver med sikkerhed en fast fastelavnstradition herhjemme og jeg glæder mig til at bage dem igen.

bord_af_en_traestamme_diy

Det blev et år fyldt med instagram billeder. En fin måde at samle små glimt, som ikke lige kommer på bloggen.
Munkholm-zoo_valdemarsro5

Vi købte sæsonkort til Munkholm Zoo, som virkelig er den fineste lille Zoologiske have for mindre børn.

jordbaerlagkage-opskrift foedselsdagsfest_maj

Vi fejrede Johan og Julies 4 års fødselsdag. Det var den allerdejligste dag – som de stadig ofte taler om.

strandtur

Dagen efter Johan og Julies fødselsdag, fløj vi til Kreta og nød en skøn ferie med sol, varme og masser af små fine oplevelser. picnic_2

Vi har pakket kurve og taget på flere opdagelser og picnics. En rar ting, som jeg gerne vil være endnu bedre til i 2014. rabarbersuppe

Vi har spist masser af bær, frugter og grønt fra vores egen have og næste sommer skal der også jordbær i højbedene. sommer5

2013 bød på en lang 5 ugers ferie for Johan og Julie. Kalenderkabalen kunne ikke lige gå op med Martins job og sommerlukning i børnehaven – så var det super rart, at have muligheden for at give dem en ekstra lang og rolig sommerferie.
spa_4 spa_7

Spa-dag med min søde søster! En dag der var så dejlig at vi har givet hinanden og vores mor, den rare oplevelse i julegave. Så jeg glæder mig meget til at opleve det igen.

hamborg-med-boern_1

Hamburg – jeg har på fornemmelsen at vi måske ses igen i 2014 … Miniguide fra vores Hamborg tur i 2013 er lige herSommerhus

Sommeren bød også på en dejlig sommerhustur til Rørvig.

Astrid-Lindgrens-Verden_17 Astrid-Lindgrens-Verden_13

Og et par dejlige dage i Astrid Lindgrens Verden i Sverige. Absolut et besøg værd!
valdemarsro_superbrugsen

Jeg inviterede venner og familie på brunch med et filmhold i køkkenet. En sjov og anderledes – og god – oplevelse.

gron_koncert6

Det blev på mange måder et år fyldt med musik! Vi har til både Roskilde Festival, Skanderborg Festival og til Grøn Koncert. Det var fantastisk og var bestemt med til at gøre sommeren 2013 til noget ganske særligt.

Sommerhus_baal_popcorn

Vi var i sommerhus ved Blokhus i sensommeren – en rigtig rar oplevelse og der er allerede planer om nye sommerhus oplevelser i 2014.

luciaboller

Vi har haft et efterår og en jul, fyldt med hjemmehygge og masser af traditioner. Med familiefester og gode oplevelser. En juleferie, som blev til en ferie af den slags hvor man slapper så meget af, at det helt glemmes hvilken dag det er. -og dermed også for mit vedkommende, ‘glemte’ fuldstændig at blogge og tage billeder … Så I får lige et mobilbillede af årets julebord her:

julebord

 

En rigtig rar juleaften og en juleferie, hvorfra vi kan starte 2014 fyldt med energi og appetit på et nyt år, med masser af nye skønne oplevelser.

Vi slutter dette år af med en lille familienytårsfest – bare os fire.

Med et festligt nytårsbord, tapas og med fin udsigt til alt det fine fyrværkeri udenfor. Det bliver en fin lille nytårsfest, med børnecocktails, lyserød champagne og hjemmebagt kransekage.

Rigtig godt nytår til alle jer! På dejligt gensyn i 2014

28 kommentarer
 • Marianne Hansen skrev:
  31. december 2013 kl. 20:53

  Dejlig blog. Glæder mig til at følge dig og din lille familie i det nye år.

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2014 kl. 09:49

   Tusind tak, Marianne – jeg glæder mig til at følges.

 • Grethe skrev:
  31. december 2013 kl. 22:31

  Hej AC.
  Osse rigtig dejlig nytår til dig og dine kære. Jeg nyder din dejlige livsglade blog. Må du få lys og glæde i dit nye år.
  K.h. Grethe.

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2014 kl. 09:58

   Hej Grethe,
   Mange tusind tak, det håber jeg også rigtig meget at du får!
   Kh Ann-Christine

 • Simone skrev:
  31. december 2013 kl. 22:57

  Skøn blog du har, jeg elsker at følge dig og læse og se dine smukke indlæg gang på gang!
  Rigtig godt nytår til dig og din familie.

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2014 kl. 09:59

   Hvor er det dejligt at høre! Mange tak :)
   Rigtig godt nytår,
   Kh Ann-Christine

 • Marianne skrev:
  1. januar 2014 kl. 03:05

  Rigtig Godt Nytår, Ann-Christine, til dig og din familie!!
  Tak for det gamle år og alle dine skønne og inspirerende indlæg på din blog + dejlige opskrifter :)
  Herligt resumé, du her har lavet, med tekst og billeder fra året der gik!
  Jeg glæder mig til at følge din blog i 2014 også –
  KH Marianne

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2014 kl. 10:00

   Mange tak, Marianne.
   Du kan tro at jeg glæder mig til 2014 og alt det spændende nye, som året kommer til at byde på.
   Rigtig godt nytår – jeg håber du får et skønt år
   Kh Ann-Christine

 • 1. januar 2014 kl. 12:13

  Sikke et spændende og dejligt år! Hvis 2014 bringer bare halvt så meget godt med sig, får I vist et skønt år :) Godt nytår også til dig og familien.

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2014 kl. 10:01

   Mange tak! Jeg tror og håber at det bliver et rigtig godt år og jeg glæder mig til at tage fat på det :)
   Rigtig godt nytår til dig.

 • Marina skrev:
  1. januar 2014 kl. 14:39

  Sikken et dejligt år I har at se tilbage på. Som du skriver er nogle år bare bedre end andre og netop derfor er det ekstra vigtigt at påskønne de skønne år. Håber 2014 giver jer ligeså meget glæde som 2013.

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2014 kl. 10:02

   Lige præcis, der er også bump på vejen og stormvejr i livet – så det er med at påskønne de dejlige stunder og skønne år.
   Håber også du og din familie får et år fyldt med glæde

 • Rikke skrev:
  1. januar 2014 kl. 16:27

  Også godt nytår til dig og din familie. Holder rigtig meget af din blog og glæder mig til at følge den i 2014.

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2014 kl. 10:02

   Mange tak, det er jeg glad for og jeg glæder mig meget til at følges :)

 • Lærke skrev:
  1. januar 2014 kl. 22:58

  Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, at det er en vidunderlig blog du har – den er super inspirerende, og alle de opskrifter jeg har afprøvet, har alle givet et super godt resultat. Jeg tjekker den nærmest manisk mange gange om dagen, ikke kun for nye indlæg, men også for at læse de gamle igen og finde inspiration blandt dine mange opskrifter.
  Rigtig godt nytår til dig og din familie og mange tak for din blog!

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2014 kl. 10:03

   Det er jeg godt nok virkelig glad for at høre! Mange, mange tak for din søde hilsen, det er så rart når mine opskrifter og inspiration bringer glæde hos andre.
   Rigtig godt nytår til dig

 • Christina skrev:
  2. januar 2014 kl. 07:51

  Rigtig godt nytår til dig og dine! Mange tak for en dejlig og positiv blog med både inspiration til familielivet, madlavningen og arbejdet som selvstændig, som jeg har kastet mig ud i i 2013. Jeg ønsker dig alt det bedste for 2014 og glæder mig til at følge med på valdemarsro i endnu et år.

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2014 kl. 10:04

   Ej, hvor sejt! Det lyder som om du også har haft et rigtig spændende 2013! Jeg håber 2014 kommer til at bringe masser af godt for dig og din virksomhed.
   Alt det bedste ønskes også til dig og et rigtig godt nytår
   Kh Ann-Christine

 • Tine skrev:
  2. januar 2014 kl. 08:13

  Tak for en fantastisk blog (og fantastiske billeder).
  Jeg glæder mig til at følge med i 2014 :) Godt nytår!

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2014 kl. 10:05

   Mange tak for din søde hilsen. Rigtig godt nytår og jeg glæder mig til at følges videre ind i 2014 :)

 • Mor skrev:
  2. januar 2014 kl. 13:48

  Godt Nytår til dig og alle der også læser med herinde.
  Sikke en fin indgang til dette nye år med tilbageblik i “Små glimt” på rigtig mange gode oplevelser.
  Der er noget helt særligt ved sådan et årsskifte, med reflektion over det forgangne år og med glæde og forventning til at tage fat på et helt nyt år, hvor der er mange muligheder for udfoldelse, hvis man er kreativ som du jo er :-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. januar 2014 kl. 10:08

   Mange tak, min søde mor! Jeg håber på meget godt til jer i det kommende år og håber vi får mange skønne oplevelser sammen.

 • Charlotte skrev:
  2. januar 2014 kl. 19:46

  Godt Nytår. Tak for en inspirerende blog af høj kvalitet. Jeg bruger den tit og ofte til inspiration, planlægning og lækre overraskelser til familien. Nyder de mange flotte billeder. Glæder mig til at følge med i 2014 :)

  • Ann-Christine skrev:
   3. januar 2014 kl. 10:09

   Mange, mange tak! Det er jeg godt nok glad for at høre :) Jeg glæder mig til at fortsætte i 2014 og jeg er rigtig glad for at du har lyst til at læse med videre ind i det nye år.
   Kh Ann-Christine

 • cecilie skrev:
  3. januar 2014 kl. 19:57

  tak for en virkelig fin og inspirerende blog – dejligt med hjælp til os, der er ved at gå sur i at finde på opskrifter i hverdagen på hurtig og børnevenlig, men sund og inspirerende mad. Og din vaffelopskrift er en klassiker herhjemme – alle elsker den.

  Jeg skal holde 4-års fødselsdag her i januar og tænker på om du har blogget om forberedelsen af dine tvillingers 4-års dag? kan se det var en MEGET fin dag!

  godt nytår,
  Cecilie

  • Ann-Christine skrev:
   4. januar 2014 kl. 11:51

   Hej Cecilie,
   Mange tak, det er rigtig dejligt at høre at min blog og opskrifter kan hjælpe til med at inspirere lidt til hverdagen – sådan har jeg det faktisk også selv med at blogge. Det hjælper mig meget til at finde på nyt, så vores hverdag også bliver fyldt med nye ideer og nemme hurtige retter.
   God ide med at skrive lidt om forberedelse til børnefødselsdag. Er der noget specielt du tænker på?
   Jeg har samlet vores klassiske fødselsdagsretter her
   Men ellers sig endelig til hvis der er andet du tænker på :)
   Godt nytår til dig
   Kh Ann-Christine

 • Charlie skrev:
  7. januar 2014 kl. 12:37

  Jeg tror der er mange der er glade for at du ikke holder dine opskrifter hemmelige mere :-)

  Selv har jeg hentet stor inspiration på din side.
  Keep up the good work! :-)

  • Ann-Christine skrev:
   7. januar 2014 kl. 18:43

   Det er dejligt at høre ;)
   TAK!!! :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.