Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/asparges-og-kartofler-en-cocotte/

Asparges og kartofler en cocotte

Min frokost i går var en super lækker asparges og kartofler en cocotte anretning med lidt sennep, en smule fløde og to æg. Jeg er virkelig glad for de små ‘en cocotte’ anretninger og har tidligere blogget om en variant med svampe og skinke og en med æg, sennep og spinat.

Det er simpelthen så nemt og en enkel ret, som smager super godt på både morgenmad og frokost bordet.

PT15M

Æg en cocotte med kartofler og asparges

1 pers.    15 min.
1 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Knæk enderne af asparges og del dem i tre lige store stykker.

Skræl eller pil kartoflerne og kog dem næsten færdigt.

Smør formen og fordel kartofler og asparges deri. Slå æggene ud i formen. Rør fløde og sennep sammen, tilsæt en smule salt og peber og hæld det i formen

Bag i ovnen ved 175 grader i 10-12 minutter. Eller til æggehviden er stivnet. Spises som den er, eller serveres med salat og godt brød.