Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/asparges-og-kartofler-en-cocotte/ Brunch Frokost

Asparges og kartofler en cocotte

Min frokost i går var en super lækker asparges og kartofler en cocotte anretning med lidt sennep, en smule fløde og to æg. Jeg er virkelig glad for de små ‘en cocotte’ anretninger og har tidligere blogget om en variant med svampe og skinke og en med æg, sennep og spinat.

Det er simpelthen så nemt og en enkel ret, som smager super godt på både morgenmad og frokost bordet.

Æg en cocotte med kartofler og asparges
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M1
Ingredienser
  • 3 kartoffel, små
  • 2 grønne asparges
  • 1 tsk sennep
  • 3 spsk piskefløde
  • 2 æg
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk smør, til at smøre formen
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Knæk enderne af asparges og del dem i tre lige store stykker.

Skræl eller pil kartoflerne og kog dem næsten færdigt.

Smør formen og fordel kartofler og asparges deri. Slå æggene ud i formen. Rør fløde og sennep sammen, tilsæt en smule salt og peber og hæld det i formen

Bag i ovnen ved 175 grader i 10-12 minutter. Eller til æggehviden er stivnet. Spises som den er, eller serveres med salat og godt brød.