Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chia-budding/

Chia Budding med mango

Chia budding med mango er perfekt til både smuk og sund dessert, morgenmad og eftermiddagssnack!

Julie har det lidt lige som jeg, halvdelen af oplevelsen ved et måltid er den æstetiske del. Et pænt dækket bord, en pæn anretning, flotte farver og ja … maden må gerne være lidt lækkert pyntet. Hun faldt også pladask for denne solskinsanretning, som med den smukke gule farve er noget så indbydende at se på – og så smager det super godt! Jeg lavede chia budding som en eftermiddagshyggesnack tidligere på ugen – men den er altså også skøn som morgenmad eller en sund dessert.

PT10H

Chia budding med mango

Tid i alt10 timer
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed2 dage
Antal4 glas
Ingredienser
  • Chiabudding
  • 2 dl mandelmælk
  • 1,50 spsk chiafrø
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • Mango smoothie
  • 1 mango, moden, skåret i tern
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 dl græsk yoghurt 10 %
  • 1 banan, moden
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Bland mandelmælk med chiafrø og vaniljekorn, rør det godt igennem.

Lad det stå i køleskabet til næste morgen.

Blend 2/3 af mango med banan, kardemomme, og yoghurt.

Anret skiftevis mango smoothie, chia budding, mango i tern og mangosmoothie i små glas.