Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokoladetroeffel-med-hasselnoeddeknas/

Chokoladetrøffel med hasselnøddeknas

Fristende lækker chokoladetrøffel … trøfler er en af mine yndlingskonfekthapsere.

Det er så nemt at lave disse trøfler og de smelter i munden, så det er en ren fryd. Vildt lækre og svært vanedannende. Et must på konfektbordet herhjemme.

Fornyligt delte jeg min opskrift på lækre baileys trøfler, og samtidig med at jeg lavede dem, fandt jeg også på disse chokoladetrøfler med hasselnøddecrunch, som er vildt lækre.

Prøv også: opskrift på chokoladetrøfler med kakao og rålakrids

PT12H

Chokoladetrøffel med hasselnøddeknas

20 stk.     12 timer
20 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
12 timer
Fremgangsmåde

 

Varm fløden op til lige før kogepunktet og hæld derefter den varme fløde i en skål sammen med chokolade. Rør grundigt til chokoladen er helt smeltet og det er helt jævnt blandet, tilsæt et lille nip salt.

Kom chokoladen i en lille beholder med bagepapir i bunden og sæt i køleskabet natten over.

Skær chokoladen i 20 lige store firkanter, som trilles til trøfler og vendes i hasselnøddeknas.

Hasselnøddeknas
Smelt langsomt sukker på en pande og så snart det er smeltet kommes hasselnødderne på panden og vendes godt i karamellen. Tag det af varmen og hæld hasselnødderne ud på et stykke bagepapir hvor de skal køle helt af. Hak dem derefter fint til knasende sprød crunch.