Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/et-sk%c3%b8nt-mix-smoothie-med-ingefaer-og-lakrids/ Drikkevarer Smoothie

Smoothie med ingefær og lakrids

Jeg bliver vist nødt til lige at fortælle, at billedet er lidt snyd. Jeg har nemlig ikke brugt friske  bær, som billedet måske kunne antyde. Farven på smoothien blev bare en smule fesen og det er jo synd for smagen af denne smoothie er fantastisk. Men jeg peppede lige lidt op på billedet med en håndfuld friske bær, som jeg i virkeligheden spiste ved siden af,

Jeg fyldte lidt forskelligt i blenderskålen og fik ikke lige målt alle ingredienser af til en opskrift, men håber det kan inspirere alligevel.

PT5MPT5M2

Ingefær og lakridssmoothie

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Antal2 glas
Ingredienser
  • 2 banan, modne
  • 1 håndfuld jordbær, frosne
  • 1 spsk lakridsrodspulver
  • 15 g ingefær, skrællet
  • mælk, efter eget valg
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Det hele blendes godt sammen og drikkes med det samme