Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/forfriskende-sommersmoothie-med-mynte-og-jordbaer/

Smoothie med mynte og jordbær

I går lavede jeg lækre forfriskende sommersmoothies til sommerbørnene. Det er egentlig ofte, at jeg ikke lige får lagt smoothie-opskrifter på bloggen, måske fordi de er væk inden jeg finder kameraet frem … eller måske fordi nye varianter opstår lidt tilfældigt og så tænker jeg, at de er nok allerede på bloggen. Denne smoothie med mynte skal på bloggen og jeg nåede lige at få knipset billeder, mens der blev skålet i smoothie.

PT5Mter

Sommersmoothie med mynte og jordbær

2 pers.    5 minutter
2 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 minutter
Fremgangsmåde

Hak mynten helt fint.

Blend det hele grundigt til smoothien er lækker cremet.

Kom mælk i så det bliver lige den konsistens der ønskes. Mindre mælk, så bliver den helt softice lækker og skal spises med en ske.