Fetadip


Denne fetadip er virkelig lækker og er ofte på bordet herhjemme når vi griller og spiser udenfor i sommerhalvåret.
Den er lækker som dip, til grøntsager og grillretter. Konsistensen kan nemt justeres med cremefraiche 18 %
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 portion

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Fetadip med krydderurter
- 50 g feta
- 1 dl piskefløde
- 1 dl cremefraiche 18 %
- sort peber, friskkværnet
- 1 spsk frisk timian
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Rør feta, piskefløde og cremefraiche sammen til det er fløjlsblødt og cremet, smag til med friskkværnet peber og evt finthakket timian.
Serveres til fx grillede grøntsager, men er også fantastisk til ovnbagte rodfrugter og lign
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Vi elsker hele løg , der er grillet. Også ungerne( som ikke altid er så begejstrede for løg ellers…) synes det er lækkert – evt pendler med olie
Bacon viklet om grønne bønner eller nye tynde gulerødder på grillen er guf herhjemme .. uhmm..
Uhmm, det lyder også dejligt!
Hej
Tak for dine meget gode opskrifter, som jeg flittigt bruger ?
Mht til feta cremen, kan man ikke blande med et knap så fedtholdigt produkt som piskefløde. F.eks. Creme fraiche ?
Mvh
Anette
Tjo, det kan du helt sikkert fint gøre – men dippen vil så blive en del mere syrlig frem for cremet, da fetaen også har en god syrlighed.
Kh AC