Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gronkalspesto/

Grønkålspesto

Grønkålspesto er så godt og grønkål hitter i det hele taget herhjemme i disse dage.

I salater, i smoothies og som pesto. Jeg tror faktisk de færreste ville gætte på, at det var en grønkålspesto, hvis de ikke lige vidste det. Jeg har lavet det nogle gange efterhånden og spiser pestoen som dip til grøntsagssnack, vender en skefuld i en kålsalat, vender den med skyr til en mere cremet dip, vender den i frisk pasta eller i små kogte kartofler, eller smøre den på brød i sandwich.

Prøv også: flere opskrifter med grønkål her >>

PT10M

Grønkålspesto

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed1 uge
Antal1 portion
Ingredienser
  • 3 håndfulde grønkål, finthakket
  • 40 g parmesan, friskrevet
  • 30 g mandler
  • 0,50 fed hvidløg
  • 3 spsk olivenolie
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en minihakker eller foodprocessor.

Blend i et minutstid, til det har en skøn konsistens.

Smag til og tjek om der skal mere olie i.

Tip
For en mildere hvidløgssmag kan hvidløg blancheres i kogende vand i et par sekunder eller der kan bruges hvidløgspulver.