Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hyldebaersuppe/

Hyldebærsuppe

Da Julie var hjemme fra børnehave et par dage i sidste uge, lavede vi varm hyldebærsuppe af en del af vores hyldebærsaft og vi var enige om, at det var så lækker en suppe.

Da vi var i sommerhus for nogle weekender siden, plukkede vi en kæmpe pose hyldebær som blev tryllet om til den dejligste mørkerøde hyldebærsaft.

Det blev så lækkert, og der er allerede drukket mange glas dejlig varm saft og nu også til smuk rød hyldebærsuppe. Sådan en hyldebærsuppe er jo nærmest smagen af solskin på en efterårsdag, samlet i en smuk, enkel og nem dessert.

PT10Mter

Hyldebærsuppe

2 pers.    10 minutter
2 pers.
Ingredienser
  • 2 dl hyldebærsaft, gerne hjemmelavet
  • 2 1/2 dl , vand
  • 1 spsk majsstivelse
Udskriv opskrift
10 minutter
Fremgangsmåde

Rør majsstivelse sammen med 4 spsk af hyldebærsaften.

Kom resten af hyldebærsaften og vand i en gryde og varm op under omrøring til det er lige under kogepunktet.

Tilsæt hyldebærsaften med majsstivelse.

Rør godt og smag til, hvis den føles for tyk eller smager for kraftigt, så tilsæt lidt mere vand.

Server i en skål med de toppings du ønsker.

Topping
Skyr eller creme fraiche, Ymerdrys af ristet rugbrød, honningristede mandler, tynde skiver ristet brød med honning, eller æbler skåret i små tern eller både