Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-februar-glaeder-jeg-mig-til/

I februar glæder jeg mig til …

I februar glæder jeg mig til

Vi er allerede godt inde i februar måned og jeg havde egentlig en fornemmelse af at være i okay god tid med de fleste ting – indtil jeg talte i telefon med en af mine venner i tidligere i denne uge, vi talte om fastelavn, børnenes udklædning, fastelavnsfest osv og han spurgte mig, om jeg mon vidste hvornår det præcis var fastelavn i år. “Jeg mener det er hen omkring den 20” svarede jeg. Kort efter vi havde afsluttet samtalen fik jeg en sms fra ham om at det er på søndag! Altså i dag. Ups!

Det er da også noget rod at rykke sådan rundt på den slags fra år til år, hva´ ;) Men altså vi når nok fint det hele, og så må vi lige få stablet en lille fastelavnsfest på benene til næste weekend.

I februar måned glæder jeg mig til …

 1. Jeg mangler nu sidste uge af min træningsbootcamp. Sidste uge var lidt tough, men den kommende sidste uges træning vil jeg nyde! Og så vil jeg fortsætte træningen med både barre, pilates og yoga bagefter – ikke 5 dage om ugen, dog. Men 3-4 gange om ugen skal jeg afsted fremover.
 2. Bage lidt flere fastelavnsboller og holde en lille hyggelig fastelavnsfest herhjemme næste weekend.
 3. På Formland messen (bolig og Interiør) i Herning sammen med Martin i dag – og få inspiration og have en hyggedag.
 4. Holde vinterferie med min dejlige familie og jeg glæder mig til at sove længe, have hyggedage i nattøj og være lidt langsommere end i hverdagene.
 5. En lille tur til Sverige i selvsamme vinterferie – måske med ski under fødderne …
 6. Lave en lækker hjemmespa eller to – det er simpelthen så lækkert og selvforkælende indimellem at tage sig tiden til det. Og meget gerne med bonus i form af en omhyggelig mani/pedi med lak i forårsfarver.
 7. Fjerne en hulans masse fliser i haven – crossfit på egen matrikel …
 8. Udover at jeg har planer om at læse en feel good bog og en gør mig klogere ‘work smarter, not harder’ bog, så glæder jeg mig også til at læse Analfabeten der kunne regne – mon ikke jeg godt kan nå alle tre i februar?!

Hvad er jeres planer for februar måned? 

Det er så hyggeligt at flere har taget føljetonen med en månedsliste til sig og hvis I har en blog, så er I hjertelig velkomne til at linke til jeres februar indlæg herunder – og ellers blot skrive et par rare punkter for jeres måned – så kan vi jo lige inspirere hinanden lidt til at få denne februar måned gjort ekstra hyggelig. 

35 kommentarer
 • Kathrine skrev:
  7. februar 2016 kl. 10:13

  Vintergækker! Nej hvor dejligt :-D Jeg synes ellers jeg har ledt.. jeg må afsted igen.

  Det lyder som en dejlig februar måned, især Formland og Sverige. Formland er fuld af dejlig inspiration :-)

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2016 kl. 20:46

   Ja, det er bare så dejligt! Elsker det der tidspunkt hvert år hvor de første vintergækker spottes :)
   Formland var så fin – de har lavet en ny lille afdeling med nye kreative mindre brands. Dét var så fint!

 • Maria skrev:
  7. februar 2016 kl. 11:26

  Tak for opfordringen – den fik lige sat skub i mig. Har længe overvejet sådan en månedsliste-føljeton, men nu blev den så indført, takket være dit indlæg her. :-)

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2016 kl. 21:27

   Hvor skønt!
   Det er bare så hyggeligt med sådanne månedslister med skønne planer, gøremål og projekter.
   Dejligt at du tog opfordringen op og linkede over til din blog
   Kh AC

 • Mie skrev:
  7. februar 2016 kl. 11:33

  Vi tager til Thailand i feb. Og starter på Koh Lanta hvor vi har booket hos det guest house hvor i boede. Vi glæder os til at prøve jeres anbefalinger på øen :)

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2016 kl. 21:27

   Hvor skønt! De er bare så søde dem der har det sted.
   Hils gerne fra os fire, måske de kan huske os :)
   Rigtig god ferie til jer
   Kh AC

 • 7. februar 2016 kl. 13:13

  Du får da en skøn måned, kan jeg se:-)
  Har lige genlæst dine indlæg fra Vietnam, da jeg selv rejser derud den 10, marts! Glæder mig og tak, for alle de gode tips du har givet…

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2016 kl. 21:29

   Århh, hvor dejligt!
   Vietnam er så skønt et land.
   Rigtig god rejse til dig
   Kh AC

 • Trine skrev:
  7. februar 2016 kl. 13:34

  Åh det lyder dejligt- jeg skal nyde vinterferien med veninder og deres børn- fastelavnsfest og sætte værelse i stand til fint gæsteværelse, nu hvor min søn er flyttet hjemmefra- dejligt at kunne låne andres børn – har fine grene stående med fastelavnsklip på- noget gemt fra da min egen klippede pynt??❤️

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2016 kl. 21:36

   Hvor hyggeligt! Vi skal lave fastelavnsris i morgen – nåede det ikke i dag ;) Men det går nok – vi fastelavnsfester i næste uge :)
   Rigtig god fornøjelse med indretning af gæsteværelset! Jeg synes der er så hyggeligt med plads til et rart gæsteværelse (det har vi ikke værelser nok til her) – men sådan rigtig indrette og gøre det hyggeligt for sine overnattende gæster, det er skønt.
   Dejlig februar til dig
   Kh AC

 • Lise skrev:
  7. februar 2016 kl. 14:35

  I februar vil jeg starte til babysvømning med min datter, bage en masse både sundt og sødt:) redekorere vores hjem og flytte lidt forår ind. Og jeg havde det præcis på samme måde med fastelavn- plejer at have bagt fastelavnsboller flere gange inden, men i år har jeg endnu ikke fået en eneste. Er dog sikker på de smager lige godt om det så først bliver til marts ;)

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2016 kl. 21:41

   Dét er jeg også helt sikker på at de gør – fastelavnsboller er altid godt :) Lyder som nogle skønne februar planer du har <3
   Rigtig dejlig februar måned til dig
   Kh AC

 • Finurligt skrev:
  7. februar 2016 kl. 14:54

  Sikke en dejlig februarliste du har :-) En af de ting som jeg, også, holder af ved at blogge er netop at skrive min månedsliste. Direkte kopieret fra dig :-) Det er en virkelig fin måde at have fokus på de små (og store) gode ting, som man gerne vil nå.

  Min februar er meget præget af vores rejse til Vietnam i slutningen af måneden. Ih, hvor vi glæder os – og vi er jævnligt inde og få inspiration fra jeres rejse sidste år.

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2016 kl. 21:44

   Åhh, så er det ved at være nu at I skal afsted! SÅ dejligt og jeg håber virkelig at I får lige så overvældende fantastisk oplevelse af Vietnam som vi har fået!
   Rigtig god rejse til jer og så fine ting der er på planerne indtil da også :)
   Kh AC

 • Maiken Kristensen skrev:
  7. februar 2016 kl. 17:38

  Lige nu har jeg udelukkende planer om at færdiggøre bogen Five Night Stand og derefter kaste mig over The Aviary. Og så er jeg allerede igang med at spise mig igennem Københavns udvalg af fastelavnsboller :-)

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2016 kl. 21:48

   Det lyder jo virkelig slet ikke så tosset noget af det :) Skønt med både fastelavnsboller og bøger – dem må jeg lige tjekke ud, de bøger. Lyder spændende!

 • HSBP skrev:
  7. februar 2016 kl. 21:01

  Lyder skønt. Flot lak. Har du farven?

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2016 kl. 21:53

   Uhh, kan ikke lige huske den på stående fod -den er fra Essie :)

 • Ann-Christine skrev:
  7. februar 2016 kl. 21:13

  Skøn liste du har! Og god vind med det nye arbejde :)
  Kh Ann-Christine

 • Ann-Christine skrev:
  7. februar 2016 kl. 21:29

  Så hyggelig en liste med mange gode planer! Rigtig god fornøjelse med det hele :)
  Kh AC

 • Susanne G skrev:
  8. februar 2016 kl. 10:08

  Hvor er der mange spændende ting på din liste, AC (som altid meget inspirerende!);-)

  Jeg har et par spørgsmål, heg håber, du kan hjælpe med;-)

  Træning med barre – hvad går det ud på? Og hvordan er træningen i det hele taget – yoga og pilates er jo af den slags, der ofte skal kæmpe lidt mod forestillingen om, at der ikke er rigtgt sved på panden;-)

  Bogen Rework, er du kommet i gang med den? Jeg er spændt på at høre, om den er anbefalelsesværdig, eller om den ikke tilføjer nævneværdigt nyt;-)

  Bedste uge ønskes til dig;-)

  KH/ Susanne G

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2016 kl. 09:13

   Tusind tak :)
   Jeg har trænet pilates og yoga flere steder og med flere forskellige instruktører – der er kæmpe forskel fra sted til sted og mellem de forskellige instruktører, så det er bare med at prøve noget af til man finder det sted der passer til en. Det har jeg fundet hos FreeSpirit, og det er super effektiv træning – MED sved på panden ;)
   Jeg er ikke startet på Rework endnu, tror den skal med på vinterferie. Med sådan nogle bøger oplever jeg det ofte sådan at jeg få 2-3 nye ting med som er virkelig gode og tankevækkende, det meste er kendt viden – men der er næsten altid nogle aha oplevelser, som ændre lidt ved vanerne :)
   Dejlig uge til dig
   Kh AC

 • Henriette skrev:
  8. februar 2016 kl. 11:27

  I februar glæder jeg mig til:

  – at plukke de første vintergækker (når mine tulipaner er afblomstret – lille hjem med begrænset plads til buketter)

  – at sende mine børn på mini-vinterferie hos deres bedsteforældre (både børn og bedster glæder sig helt vildt)

  – hele 2 skønne dates med min mand

  – 3 fridage med mine børn: en med dem sammen, når de kommer hjem fra bedsteforældrene og en med dem hver især

  – at læse rigtig mange bøger og strikke rigtig meget (og mødes med min strikkeklub)

  – lave gækkebreve med ungerne

  – have en legeaftale med en veninde og hendes børn

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2016 kl. 09:18

   Hvor lyder det bare vildt hyggeligt!
   Jeg elsker også fridage med mine børn enkeltvis – det er bare alt for sjældent vi får det gjort efter de er startet i skole. Men har faktisk aftalt at det skal vi have her i vinterferien. Både Martin og jeg. En hyggedag med dem hver, det glæder vi os til.
   Rigtig dejlig februar til dig
   Kh AC

   • Henriette skrev:
    9. februar 2016 kl. 10:59

    Min ældste starter i skole til sommer, så en af de gode ting der trods alt er ved at jeg er jobsøgende pt, er muligheden for ekstra fridage. De får en spontan fridag hist og pist, men i løbet af februar skal de hver have en dag hvor jeg gør noget med dem som de ønsker sig.
    Min store vil gerne ind på DOKK1, lege, læse bøger og spise frokost i cafeen. Den lille vil hellere i svømmehallen.
    Det er så skønt at kunne nyde dem hver for sig og give dem en dag efter deres hoved.

    • Ann-Christine skrev:
     9. februar 2016 kl. 12:05

     Hvor dejligt! Og det er bare med at bruge al den gode tid nu – DOKK1 er jo virkelig fantastisk! SÅ skønt at vi har fået det sted i vores by :)

 • Kirsten Skov Jensen skrev:
  8. februar 2016 kl. 14:11

  Dejlig februar :). Du kan godt glæde dig til Analfabeten, der kunne regne.

  Hvad er det for en bootcamp, du er med på?

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2016 kl. 09:19

   Den glæder jeg mig meget til at komme i gang med :)
   Kh AC

 • Katrine skrev:
  8. februar 2016 kl. 16:53

  Hvad hedder den flotte forårs agtige essie neglelak?
  På forhånd tak???
  Kh Katrine

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2016 kl. 09:22

   Så har jeg fået tjekket det og den hedder ‘pump up the pumps’ :)
   Kh AC

 • Diana skrev:
  8. februar 2016 kl. 21:24

  Bedre sent, end aldrig :)
  Jeg er ret vild med at læse andres månedslister – det er så hyggeligt at få et lille indblik i andres hverdagsglimt :o)
  Kh Diana

  p.s. jeg hørte din podcast forleden og glæder mig meget til dine videoer ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2016 kl. 11:59

   Hej Diana
   Tak for at dele <3 det er jeg nemlig også – og det lyder som super skønne planer du har for den kommende måned (og så sød en cockerspaniel du har!)
   Jeg glæder mig også til at komme i gang med videoerne, håber det bliver nemmere at få dem lavet når eftermiddagene og aftenerne bliver lysere
   Kh AC

 • Iben skrev:
  9. februar 2016 kl. 10:42

  Du har godt nok skrevet lidt om din træning i nogle af kommentarerne.
  Men jeg synes det ville være sjovt og inspirerede hvis du kunne skrive lidt om hvad det har givet dig.
  Hvad du havde som mål(altså ikke i cm og kg?)Og om du har nået det
  Hvis du selvfølgelig har lyst til at dele det?
  Kh Iben

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2016 kl. 12:03

   Hej Iben,
   Det kan du tro at jeg gerne vil. Og tak for opfordringen!
   Da jeg kørte hjem fra træningen i dag, “skrev jeg faktisk allerede lidt” på et indlæg i tankerne :)
   Tænker at det vil være super fint at udgive en samlet update i ugen efter vinterferien, når jeg er på den anden side og er kommet i gang med hverdags træningen igen.
   Kh AC

 • Katrine skrev:
  9. februar 2016 kl. 13:53

  Mange tak for svaret ☺️

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.