Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-november-glaeder-jeg-mig-til/

I november glæder jeg mig til …

november

Jeg er SÅ spændt på denne nye måned, som lige er gået i gang. November plejer – for mig ihvertfald – at være sådan en lille mellemstation mellem efteråret og julemåneden. Og fordi jeg er ret så juletosset, så plejer det at være måneden, hvor jeg må lægge bånd på mig selv for ikke at starte alt for tidligt på den kommende måned … ;)

Men i år har jeg fyldt kalenderen med ret så fantastiske planer.

En af planerne er at dele mit nye spændende projekt med jer. En hemmelighed, som jeg har arbejdet på i kulissen i laaang tid og som jeg glæder mig rigtig meget til at dele med jer på fredag. Jeg har tidligere skrevet et indlæg om hvad jeg sådan går og laver og arbejder med – det kan læses her – og nyheden, som jeg glæder mig til at dele med jer på fredag er en spændende udvidelse af min gesjæft som fuldtidsblogger.

Derudover er der ret så mange andre gode ting i kalenderen og her er så min;

I november måned glæder jeg mig til … 

 1.  at tage med mine børn og min mor på en novembertur til Paris og i særdeleshed til et julemagisk Disneyland – mon ikke også det sætter julestemningen i gang for alvor?!
 2. at Martin og jeg skal på romantisk weekend ophold på Fakkelgaarden, ih hvor jeg glæder mig til god middag og lange uforstyrrede snakke med manden i mit liv.
 3. at blive moster igen til en lille pige
 4. at fejre min store nieces 3 års fødselsdag
 5. at bage denne ølkage igen – verdens bedste ‘før jul’-kage
 6. at tage hul på alle disse juleopskrifter og begynde at tænke på at føje endnu flere til listen
 7. på fredag … ihh (sommerfugle i maven!)
 8. at hygge en masse om eftermiddagen med mine to skønne krudtugler.
 9. at være i haven – tænde bål og drikke varme drikke
 10. at give min garderobe et tiltrængt efterårs/vinter eftersyn og opgradere med gode basis ting.
 11. at starte op på alt juleriet sidst på måneden … juledekorationer, planlægning, ønskesedler, nisseløjer og forberede en masse dejlig og fantastiske juleglæde.

Hvad står der mon på jeres november planer og hvad glæder I jer til i den kommende måned?

18 kommentarer
 • Marina / cand.mor skrev:
  4. november 2015 kl. 09:38

  Cliffhanger, Ann-Christine, cliffhanger! Den slags er altså ikke pæne at komme med. Må bare vente tålmodigt til fredag så :)

  • Ann-Christine skrev:
   4. november 2015 kl. 11:00

   Haha, jeg ved det … bliver selv SÅ nysgerrig over den slags, men for søren da det er rart endelig at have fastsat en dag hvor jeg kan fortælle mere ;)

 • Nanna skrev:
  4. november 2015 kl. 12:32

  Åh, det kribler i fingrene for at få lov til at julebage, men du mindede mig lige om, at man jo kan bage en ølkage :) Har også overvejet at sætte en dej over til honninghjerter, så den er klar til december. Jeg er spændt på at høre din hemmelighed på fredag :)

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2015 kl. 11:55

   Ølkage er sådan en vidunderlig ‘før jul’ kage som slet ikke vil få nogen til at hæve øjenbryn i undring over at man er ‘tidligt ude’ :D
   Og honninghjertefordej, er også højt på min liste over weekend sysler den kommende weekend.
   Kh AC
   Og P.S jeg glæder mig meget til at fortælle :)

 • Annika skrev:
  4. november 2015 kl. 12:46

  Har bagt ølkage for… 2 år siden? Sjovt nok talte jeg om det forleden.. Manden var ikke tilfreds, for man kan ikke spise ret meget af den…. øhh.. nå ja, det var jo så måske også en fordel ;) Da den er i nærheden af krydderkage, så er jeg tilfreds :D

  Venter på at det bliver fredag….

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2015 kl. 11:55

   hehe, heldigvis holder den sig tilgengæld godt og smager vidunderligt ristet dagen efter ;)

 • carina skrev:
  4. november 2015 kl. 16:40

  … Jeg glæder mig til et indlæg fra dig om at opgradere efterårsgarderoben :-)

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2015 kl. 11:56

   Ihh, skulle jeg lave sådan et … ;) Det vil være første gang i bloggens snart 8 årige historie at der kommer noget tøjrelateret på, tror jeg så næsten ;) Men man skal jo aldrig sige aldrig, så måske :)

 • Henriette skrev:
  4. november 2015 kl. 16:43

  I november skal jeg
  1. gøre pakkekalender klar til mand og børn,
  2. Fejre min datters 3-års fødselsdag
  3. Holde uden børn-weekend med min mand – med de første juleindkøb
  4. Male stuen (jo, jeg glæder mig)
  5. Lave brunkagedej til fryseren
  6. Fejre en god vens runde fødselsdag…
  Jeg er ved at sprænges af præ-december-utålmodighed, men november byder også på mange, mange dejlige ting.

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2015 kl. 11:58

   Sikke mange skønne ting du har planer om i denne måned – og jeg kan sørme godt forstå at man kan glæde sig til at male stuen. Jeg elsker selv den slags projekter, og ikke mindst resultatet bagefter! Det er så rart at nusse lidt om sit hjem.
   Og jubii at jeg ikke er den eneste hvor det kribler med julestemning i fingrene ;)

 • Trine skrev:
  4. november 2015 kl. 17:39

  Åh hvor spændende? Jeg glæder mig til at have mine venner og deres børn til andesteg, hvilket er en årlig tradition hos mig. Jeg er tyvstartet på julen med at sætte lyskæder op ude og mon ikke der kan blive bagt lidt også….november er den travlestes måned på arbejdet så jeg glæder mig over at der er tomme weekender til at gøre, hvad jeg har lyst til.

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2015 kl. 12:01

   Mortens aftens andesteg, måske? Det er SÅ hyggeligt, vi har også den tradition, og overvejer lidt at det skal være en gås der skal i ovnen i år :)
   -Og lyskæder, god ide. Dem tror jeg vi skal have op i weekenden også :)
   Rigtig dejlig november til dig, med hygge og arbejdstravlhed :)

 • Sine Løkke skrev:
  4. november 2015 kl. 20:13

  Det lyder til at du har en dejlig måned i vente. November ligger for mig i bunden af hitlisten side om side med februar. Men i år glæder jeg mig mest af alt til at starte min barsel halvvejs inde i måneden. Jeg har masser af praktiske og hyggelige planer herefter…men min aller største plan er at slappe af og finde barselsroen…så ingen af de andre planer vil jeg skrive ned. Hver dag vil jeg bare mærke efter, hvad jeg har lyst til at bruge tiden på denne dag. Og så vil jeg prioritere hygge og fridage med mine to små…der snart skal være store…eller i hvert fald større!

  • Ann-Christine skrev:
   5. november 2015 kl. 12:03

   Det lyder jo som den helt rigtige prioritering af planer for barslen.
   Så skønt, og jeg ønsker dig herfra den allerdejligste afslappende november måned – halvdelen af den i hvertfald, håber nu også den første del bliver helt hyggelig og rar :)

   • Sine Løkke skrev:
    6. november 2015 kl. 18:10

    Tak♡ Og hjertelig tillykke med webshoppen…nu bliver det intet problem at finde på julegaveønsker!

    • Ann-Christine skrev:
     9. november 2015 kl. 08:21

     Tusind tak og hvor er det dejligt at høre at det kan give inspiration til ønskesedlen :)

 • Rikke skrev:
  5. november 2015 kl. 21:43

  Hvor lyder din november til at blive dejlig, og heldigvis er det fredag i morgen. For Søren hvor jeg glæder mig til at læse hvad du har gang i ? helt enig, november er en forstation til december og jul ? KH Rikke

  • Ann-Christine skrev:
   6. november 2015 kl. 16:12

   Yeahh, fredag – det er så dejligt :) Og snart kan vi begynde at jule løs, det bliver altså også skønt!
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.