Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-september-glaeder-jeg-mig-til/

I september glæder jeg mig til …

aebleboller_revet-aeble-i-boller

September var en virkelig særlig måned for mig sidste år!

Helt propfyldt af begivenheder.

Min bog ‘Opskrifter og små glimt af hverdagslykke‘ udkom og jeg havde vældig meget at se til med både reception i Aarhus, i København osv – det var en smule hektisk og overvældende, men samtidig sjovt og en meget spændende oplevelse. Jeg var også en tur i Skotland og Glaskow og drømmer stadig om at tage familien med dertil engang – så spændende en oplevelse. 

Min september i år er også lidt fyldt op af temmelig mange dejlige ting og begivenheder.

I denne måned glæder jeg mig meget til: 

 • Festugen i Aarhus – jeg har slet ikke nået alt det jeg gerne vil, men satser på at tage lidt revanche i morgen og på fredag.
 • Foodfestival på Tangkrogen, tror et familiebesøg på festivalen kan passes ind i planerne på lørdag
 • Høstmarked på Gothenborg
 • Reception til åbningen af Smagsgiveriet – nyt madmarked i Aarhus. Det bliver SÅ godt!
 • Røde æbler fra egne æbletræer og at bage disse æbleboller med dem
 • Holde en fridag helt alene med oprydning, rengøring og så ellers en god bog og afslapning.
 • Lege turist i egen by med mit kamera og dele lidt af Aarhus på bloggen
 • Arbejde på et nyt spændende projekt som jeg håber at kunne dele med jer i september
 • Spise suppe og finde på nye gode suppe opskrifter.
 • Have meget mere hyggetid med min søster, nu hvor hun snart går på barsel.

Hvad står der på jeres september planer?

10 kommentarer
 • Tekla Bach skrev:
  2. september 2015 kl. 16:45

  Mine Septemberplaner står på middelaldermarked i Hals, SPIS! Odenses nye food festival og så skal jeg pakke de sidste 8 år af mit liv i kasser. Så jeg kan begynde et nyt kapitel, sammen med den dejligste mand i den anden ende af landet.

  • Ann-Christine skrev:
   3. september 2015 kl. 11:21

   Lyder som dejlige september planer :)

 • Trine Schøn Nielsen skrev:
  2. september 2015 kl. 18:46

  Glæder mig til at møde/høre dig i Slagelse

  • Ann-Christine skrev:
   3. september 2015 kl. 11:22

   Hvor dejligt! Jeg glæder mig til at hilse på dig :)

 • Signe skrev:
  2. september 2015 kl. 19:39

  Sikke nogle skønne planer for september. Jeg synes altid disse indlæg er så hyggelige, og så er det så dejligt med inspiration til hyggelige ting at lave hver måned. Min september måned står primært på flytning og istandsættelse af hus og lejlighed – min kæreste og jeg skal nemlig være ude af vores lejlighed pr. 1 oktober, så der er lidt pres på. Til gengæld betyder det, at vi nu har vores helt eget fantastiske sted, så det er det hele værd.
  Er dit foredrag i Slagelse kun henvendt børnefamilier, eller kan man sagtens kigge forbi selvom man ikke har børn? Det kunne nemlig være et hyggeligt lille afbræk fra al flytteræset :-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. september 2015 kl. 11:24

   Hej Signe,
   Du kan sagtens kigge forbi i Slagelse – det er slet ikke kun for børnefamilier – selv om madlavning med børn er en del af det, så er der også meget andet omkring madlavning jeg kommer ind på. Og om at blogge osv også. Så book dig endelig på, det kunne da være hyggeligt!
   Og rigtig god fornøjelse med pakning og flytning, det bliver da bare så super dejligt at komme på plads i jeres nye hjem
   Kh AC

 • Mia skrev:
  3. september 2015 kl. 22:19

  “Holde en fridag helt alene med oprydning, rengøring og så ellers en god bog og afslapning.” – Det lyder ikke helt afslappende i mine ører… ;)

  • Ann-Christine skrev:
   4. september 2015 kl. 21:37

   Haha, jeg forstår ;) Men åh altså, jeg elsker virkelig når hele huset bare er rent, ryddet og der er friske blomster i vaserne – og så på sofaen med en bog. Det er SÅ lækkert og afslappende. Tænk, så kan jeg rydde op og gøre rent i to timer og nå at nyde det helt vildt i et par timer inden børnene kommer hjem og leger og finder alle deres ting frem igen ;)

 • Alex skrev:
  4. september 2015 kl. 10:49

  Jeg glæder mig også til man kan lave efterårsmad med god samvittighed!

  • Ann-Christine skrev:
   4. september 2015 kl. 21:39

   Ja, det er skønt! :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.