Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/juni-glaeder-jeg-mig/

I juni glæder jeg mig til …

juni

Jeg fandt lige billederne til indlægget her på min kamera – knipset i løbet af maj, og det passer simpelthen så fint ind i hvad jeg gerne vil i den kommende måned. Fokus på de rigtige (og vigtigste) områder for mig og os alle fire herhjemme.

Det har været et travlt halvt år, første halvdel af 2017 – og lige snart er det sommerferie. Tiden inden sommerferien er ofte at være med lidt småhektisk, med ting, projekter og aftaler – både privat og arbejdsmæssigt – der lige skal nåes inden sommeren sætter ind og sender de fleste i et mere dvask langsomt feriemood. Her inden sommeren vil jeg kigge mine rutiner efter i kanten, for lige at tjekke op på fokus, vaner og prioriteringer. Om der er steder, hvor jeg kan justere en anelse til ift den lille mundrette “work smarter, not harder” tilgang.

Det er som ofte, når jeg kommer lidt væk fra hverdagen – og ofte når vi rejser – at jeg bliver bevidst om den slags. 

Det var et lille sidespring og egentlig ikke det som indlægget her skulle handle om, men i stedet om alle de fine, skønne, små og store ting, som jeg glæder mig til at fylde min juni måned med.

I juni glæder jeg mig til …

 • At stornyde Italien de sidste par dage her i starten af måneden.
 • Overveje om vi har plads til en lille jasminbusk i haven – for os er det nu blevet lig med duften af Toscana.
 • At starte sommerferie og opleve Johan og Julies glæde ved at komme på fodboldskole for første gang. Nøj, hvor de allerede glæder sig.
 • Lokke Martin med til frokost en sommerdag på Norsminde Kro, mens Johan og Julie er på fodboldskole.
 • Spise rabarber i mange forskellige opskrifter – og lave nye skønne rabarberopskrifter.
 • Grille og spise i haven på alle tørvejrsdage.
 • Fejre Sankt Hans – måske vi lige rykker det frem en enkelt dag, med bål i haven og hjemmelavede hotdogs, fordi det passer bedre ind.
 • Til Northside for første gang, god musik og øko madoplevelser i fin kombination.
 • At komme hjem og se hvor meget der er sket i haven, mens vi har været væk. Det er kribler helt i mine grønne fingre. Det er altid særligt spændende på denne tid af året, hvor alting gror og forvandles ekstra hurtigt
 • Fejre Martin på fars dag
 • Finde på flere sjove drinks og cocktails opskrifter 

Hvad med jeres juni måned? Jeg vil mægtig gerne høre hvad I har af fine planer for den kommende måned …

fokus

6 kommentarer
 • Nina skrev:
  1. juni 2017 kl. 14:44

  Lyder hyggeligt med dine planer. Vi starter ud med familie frokost lørdag – friske rejer fra Rørvig, grill og rabarbersuppe (spændende da det er første gang jeg skal lave det). Ferie i næste uge (isolering af hus), som slutter af med fejring af min fødselsdag næste weekend. :-) Weekenden efter en tur i sommerhus i Rørvig (naboen skal holde have bryllup), ja så er det jo snart Sankt Hans – lidt grillen og hygge med bål i haven. Det bliver en dejlig måned. :-)

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2017 kl. 18:53

   Åh, hvor lyder det hyggeligt! En skøn sommerplan ♡
   Rigtig god fornøjelse og rigtig god ferie
   Kh AC

 • Birgitte skrev:
  2. juni 2017 kl. 00:25

  Jeg bor i England og i min by foregaar der rigtig meget i Juni. 80er koncert med Village People, Gloria Gaydon, Kim Wilde, Howard Jones og mange andre paa Loerdag og Soendag Vintage Nostalgia festival. Weekenden efter, en festival om anden verdens krig, by carnival derefter og saa skal jeg paa besoeg i Denmark i Juli. Love life!!!!!!!

  • Ann-Christine skrev:
   5. juni 2017 kl. 22:28

   Hvor lyder det bare så hyggeligt det hele – rigtig god fornøjelse og dejlig juni måned til dig
   Kh AC

 • Therese skrev:
  3. juni 2017 kl. 23:18

  Din Juni lyder skøn, med en masse familietid.

  Vi skal til Skagen i uge 25. En tradition nu på sjette eller syvende år. Jeg glæder mig til skaldyr og lange aftner på altanen med kig til solnedgange.

  Ellers er det familietid på villavejen, der kommer til at være mest af.

  • Ann-Christine skrev:
   5. juni 2017 kl. 22:53

   Årh, hvor lyder det som skønne planer :)
   Rigtig god fornøjelse
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.