Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/karamelbrud-med-nodder/

Karamelbrud med nødder

Karamelbrud med mandler og pistacienødder er en lækker og nem lille konfekt at lave.

De smager himmelsk til en kop the eller et glas gløgg. -og de kan fint bruges til juleguf. De tager 15 minutter at lave, så jeg laver kun en enkelt portion ad gangen, det passer med en lille kagedåse.

Jeg bliver altid ekstra lækkersulten, når der er mørkt og koldt udenfor. Det er rart at hygge indendørs, med stearinlys, vattæpper, og varme drikke.

Prøv også: flere skønne opskrifter med konfekt >>

PT10M

Karamelbrud

4 pers.    10 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
10 min.
Fremgangsmåde

Varm nødderne godt igennem på en pande under omrøring, de skal ikke tage farve.

Skru ned for varmen og kom honning og sukker på. Lad det smelte og karamellisere en anelse, uden det brænder på.

Fordel på bagepapir, glat ud i et tyndt lag, drys med flagesalt og lad det køle af.

Knæk det i mundrette bidder.