Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/l%c3%a6ngsel-efter-forar/

Længsel efter forår

Jeg er lige ved at rydde lidt op og sortere billeder og så faldt jeg over det her billede fra i sommers. Altanen var fyldt med krukker med skønne duftende og velsmagende krydderurter og jeg har lige nu rigtig meget lyst til forår. Til at så og plante og til at spise hjemmehøstet persille på nye kartofler, tomatsalat med egen basilikum, koldskål, rabarberkompot, sommerkylling på grillen med citron og rosmarin. Og jeg kunne blive ved …

Og så glæder jeg mig rigtig meget til, at vi ikke skal gennem hele det cirkus med flyverdragter, fleecetrøjer, thermostøvler, vanter, huer og halstørklæder. Altsammen gange to – og i øjeblikket er der ikke altid den store samarbejdsvillighed når vintertøjet skal på, skulle jeg lige hilse og sige. Så det bliver virkelig dejligt når det kun er nødvendigt med jakke og sko.

7 kommentarer
 • johanne skrev:
  4. januar 2011 kl. 12:58

  Jeg kommer til at længes helt frygteligt efter sommer og varme ved at se den grønne lækre persille… Og ja det bliver så dejligt nemt når børnene ikke skal have alt det tøj på : ) Kh fra Jo

 • Lene skrev:
  4. januar 2011 kl. 13:42

  Det er helt sikkert noget letter når de bare lige kan hoppe i et par sandaler ;-) Jeg kan jo ikke klage, vi har sol og omkring 15º, men jeg elsker nu også foråret med blomsterne, som springer ud.

 • Therese skrev:
  4. januar 2011 kl. 15:58

  Jeg er helt med dig ! Nu hvor det er gråt, 0 grader og sneresterne er brune, så længes jeg også efter blade på træerne og fuglefløjt.

 • Ann-Christine skrev:
  5. januar 2011 kl. 11:16

  Johanne, lad os håbe at der ikke går alt for længe inden vi kan nøjes med vinterjakkerne :-)

  Lene, jeg gad virkelig godt sol og 15 grader. Men ja, jeg elsker også foråret og når man ser den første vintergæk, så ved man at der er håb forude

  Therese, ja brun sne, det er ikke særlig flatterende for vores bybillede

 • Mor skrev:
  7. januar 2011 kl. 09:03

  Godt Nytår! Mange tak for 2010. Det har været en stor glæde at følge med herinde på Valdemarsro :-) Og jeg ser frem til dine indlæg i dette nye friske år. Og pc´en her bliver aldrig anvendt uden jeg også er inde for at kigge på bloggen, der er så dejlig positiv og inspirerende. Vores computer har dog været lidt uden for min rækkevidde, siden den blev en del af fjernsynet, men nu har jeg næsten styr på det.
  Tak især for de dejligste billeder af Julie og Johan :-) Så kan vi bedre følge med i alt det der sker for dem, ligesom det også er skønt med deres glade Hej! i telefonen.
  Ja! her ser vi også frem til foråret.. hørte i radioen at temp. kommer op på 5 grader! Hurra for det! så kan vejen måske endelig blive snefri!
  Når jeg første gang hører solsortens aftensang, så ved jeg at den varsler om forårets komme.

 • Hanne skrev:
  9. januar 2011 kl. 18:24

  Åhhh… helt enig! Jeg savner også de mildere tider.

 • Ann-Christine skrev:
  10. januar 2011 kl. 10:54

  Søde mor, tak for den dejlige kommentar. Det er dejligt at I på den måde her kan følge meget med, selv om vi bor langt fra hinanden

  Hanne, jeg tror de er lige om hjørnet, de mildere tider

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.