Vi har netop taget hul på en weekend uden alverdens planer og aftaler. Perfekt, for de næste mange weekender er fyldt med hyggelige aftaler og planer. Vi har startet lørdagen langsomt med et dejligt morgenbord. Martin sov længe i dag og imens lavede børnene og jeg morgenmad, mens vi hørte nissebanden musik – ja, det hitter også her i januar …
På facebook spurgte jeg, hvad I spiser til morgenmad i dag og sikke meget dejlig morgenmad, der bliver spist sådan en dejlig lørdag morgen. Det er virkelig hyggeligt, at I deler jeres skønne madoplevelser med mig og hinanden, både her og på facebooksiden.
Vi har fået nybagte boller, yoghurt med knas og æble, æg og spinat, frisk frugt, juice, stempelkaffe og te. Julie kræver at få te med mælk hver morgen, så vi laver både te og kaffe til morgenmaden i weekenden. Meyers Clementin marmelade som som jeg købte på nettet, smager i øvrigt helt forrygende! Jeg overvejede også, om jeg skulle lave pandekager – men det ville vist blive mere end hvad vi kunne spise.
Hvor ser det lækkert ud! Her spiste vi hjemmebagt ølandshvedebrød, æg-i-glas-med-purløg og div. gode oste. God tid til at nyde morgenmaden i weekenden er heaven :)
God weekend!
Det lyder som et virkelig dejligt morgenbord, Marian :)
Jeg ELSKER også at have god tid til morgenmaden. God weekend til dig
PS. jeg overvejer ALTID også pandekager! Hvis først de er bagt skal nogen jo spise dem….
Jamen, præcis ;-) God pointe
Uhm, hvor ser det godt ud. Jeg fik pludselig en voldsom trang til at lave en hyggelig brunch ud af søndagens morgenbord – det er lige vejr til langsom vågning og morgenmadsnydning… :-)
Det er nemlig vejr til en langsom start på dagen, rigtig god fornøjelse med morgenmaden i morgen :)
De boller ser lækre og sprøde ud. Savner lidt ala rundstykke i weekenden, men noget man selv kan bage. Er der en opskrift på dem?
Jeg nyder også morgenen, og her står den også som regel på hjemmebag og blødkogte æg.
Hej Simon, de blev gode, men det gik lidt hurtigt så fik ikke skrevet en ordentlig opskrift denne gang. Du kan dog lade dig inspirere af denne: http://www.valdemarsro.dk/grydebroed/ og så skal ovnen bare være meget varm de første 10 minutter.
Kunne jo drysses med birkes og laves til boller